ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με ρώτησε πόσα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύζυγό μου»

Η απρόσμενη δήλωση του Μαυρίκιου για την Ιλάειρα

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ζουν τον έρωτά τους και ετοιμάζονται για τον γάμο τους στα τέλη Αυγούστου.

Το ζευγάρι που τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τα πάντα για την προσωπική του ζωή με το κοινό, ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «After Dark» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Asian Express και στο πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει στα κοινωνικά δίκτυα.

Για την εμπειρία τους στο Asian Express ο θεατρικός παραγωγός είπε: «Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά».

«Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ», συμπλήρωσε η ίδια.

Όσο για το πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στα social media;

«Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα», αποκάλυψε.

ΠΗΓΗ: in.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση