ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μάγος» την έφερε σε αστυνομικούς – Κόλλησαν στη λάσπη (Βίντεο)

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Γερμανία στο πλαίσιο διαδηλώσεων

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς οι αστυνομικοί έχουν κολλήσει στην λάσπη και δεν μπορούν να σηκωθούν όρθιοι.

Η αστυνομία της Γερμανίας ήρθε αντιμέτωπη με την «μητέρα» φύση και ηττήθηκε. Αυτή την χρονική περίοδο στην δυτική Γερμανία γίνονται διαδηλώσεις για την επέκταση του ορυχείου λιγνίτη, με αποτέλεσμα την αντίδραση χιλιάδων κατοίκων της περιοχής.

Σε τουλάχιστον 12 χωριά έχουν προκληθεί κινητοποιήσεις την ώρα που στο χωριό Lützerath έχουν εγκατασταθεί ακτιβιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα σου βρίσκεται και η γνωστή ακτιβίστρια Greta Thunberg, την οποία η αστυνομία συνέλαβε.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Βέβαια η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι το γεγονός ότι αστυνομικοί κόλλησαν στην λάσπη. Πιο συγκεκριμένα σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/01), η αστυνομία προσπάθησε να καταστείλει κινητοποίηση αλλά κόλλησε στη λάσπη. Κυριολεκτικά.

Οι διαδηλωτές μιλώντας σε τοπικά κανάλια για την εμπειρία τους, δήλωσαν πως οι αστυνομικοί έδρσαν με βία, παρά την ειρηνική διαδήλωση μας. «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσο βία; Βέβαια όπως αποδείχθηκε το κάρμα υπάρχει και οι αστυνομικοί κόλλησαν στην λάσπη», δήλωσε μια από τις διαδηλώτριες.

Στα παραπάνω πλάνα ένας τύπος ντυμένος κάτι σαν μάγος στέλνει τα όργανα της τάξης στα χώματα, κάτι που έχει προξενήσει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου. Οι αστυνομικοί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν μπορούσαν να σηκωθούν. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο αριθμός των διαδηλωτών προσέγγιζε τον αριθμό των 15.000.

Πηγή: gazzetta.gr 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση