ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάτρευε να βλέπει την ξαδέρφη του σε «ροζ βίντεο» - Η απαγόρευση στον γάμο του

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Μια μέλλουσα νύφη απέκλεισε από τους καλεσμένους του γάμου την ξαδέρφη του μελλοντικού συζύγου, επειδή ο άνδρας λάτρευε να παρακολουθεί την τελευταία σε πορνό, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας τεράστιος καυγάς.

Σύμφωνα με τη Mirror, όλα ξεκίνησαν όταν η ξαδέρφη έμαθε από τη νύφη, ότι απαγορεύεται να πάει στο γάμο με τον ξάδερφο, ενώ την έβρισε χυδαία, χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή. Ξέσπασε ένας άγριος καβγάς και η δεύτερη είπε στην πρώτη να μην πάει στην τελετή, αλλιώς όλη η οικογένεια θα μάθει για τον λογαριασμό OnlyFans που διατηρεί.

«Ας κάνουν ότι θέλουν με τον γάμο στην τελική, αλλά δεν γίνεται να με εκβιάζουν για τα προβλήματα τους»

«Έκανα πορνό για να πληρώσω το ενοίκιο και να ξεπληρώσω τα χρέη μου. Κανείς δεν γνώριζε για εμένα, μέχρι τώρα», είπε χαρακτηριστικά το θύμα της υπόθεσης και αποφάσισε να αναζητήσει τα άτομα που παρακολουθούσαν το ερωτικό περιεχόμενο της. Τότε, ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό που ανήκε στον ξάδερφο που θα παντρευτεί.

Αμέσως, επικοινώνησε με τη νύφη και ζήτησε εξηγήσεις, αλλά η γυναίκα δεν υποχώρησε από τη θέση της. Αντιθέτως, την κατηγόρησε ως ανήθικη και πως θα μπορούσε να τινάξει τη σχέση της στον αέρα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα και πρόσθεσε πως «ο ξάδερφος μου είναι ανώμαλος και κατηγορούν εμένα. Ας κάνουν ότι θέλουν με τον γάμο στην τελική, αλλά δεν γίνεται να με εκβιάζουν για τα προβλήματα τους».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση