ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Αυτός είναι ο πιο ερωτιάρης βουλευτής

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έκαναν οι βουλευτές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

24news team

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου οι βουλευτές μας κλήθηκαν να απαντήσουν για το πιο ήταν το πιο ακραίο πράγμα που έκαναν ποτέ και αφορούσε τη συγκεκριμένη γιορτή. Μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», οι βουλευτές μας ερωτήθηκαν για την πιο ακραία πράξη που έκαναν, για τις ερωτικές εξομολογήσεις που δέχθηκαν ή έκαναν, αλλά και το εάν ο έρωτας χωράει στην πολιτική.

Ο Κώστας Κώστα, βουλευτής του ΑΚΕΛ ήταν ως γεγονός ο πιο ερωτιάρης καθώς όπως είπε, «αποφάσισα πηγαίνοντας στο σπίτι της να σταματήσω σε ένα σπίτι για να κόψω τριαντάφυλλα. Πετάχτηκα από το κάγκελο μέσα, έσκισα τα χέρια μου και με έβαλε του βούρου ένας σκύλος. Τα έριξα έξω από το σπίτι της αλλά την επόμενη μέρα είχαμε άλλες ιστορίες γιατί η μάνα της νόμιζε ότι τα έριξε κάποια για τον πατέρα της».

Ο κ. Θεοπέμπτου είπε πως το πιο ακραίο πράγμα που έκανε ήταν να μπει στο αεροπλάνο για να πάει να συναντήσει μια κοπέλα με την οποία αλληλογραφούσαν και ήθελε πολύ να την γνωρίσει. Ο κ. Γιώργος Λουκαΐδης του ΑΚΕΛ ανέφερε πως ήταν και παραμένει ερωτευμένος, ενώ όσον αφορά το πιο ακραίο πράγμα που έκανε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν, «Όταν ήμασταν φοιτητές την πήρα με ένα παλιό αυτοκίνητο που είχα στο Τρόοδος. Δεν είχε δει ποτέ χιόνια στη ζωή της. Ξεκινήσαμε τέτοια μέρα, Αγίου Βαλεντίνου και πήγαμε στο Τρόοδος για να δει χιόνια».

Δείτε το βίντεο με τους βουλευτές που απάντησαν 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση