ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κράζει Υπ.Υγείας ο Ματσάκης: «Κινδυνεύει να μοιάσει του βοσκού του ψεύτη»

Όπως υποστήριξε, οι αρμόδιοι στην Κύπρο και το εξωτερικό, κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο

24news team

Στο «στόχαστρο» του Μάριου Ματσάκη μπήκε το εμβόλιο της AstraZeneca. Μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα την άρνηση μεγάλης μερίδας πολιτών κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο, ο ιατροδικαστής πήρε θέση με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως οι ανακοινώσεις ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν έχει σοβαρές παρενέργειες, στερούνται επιστημονικής βάσης και λογικής.

Όπως υποστήριξε, οι αρμόδιοι στην Κύπρο και το εξωτερικό, κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο θέλοντας να πείσουν περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν με AstraZeneca, ενώ τα πυρά του έριξε και στο Υπουργείο Υγείας, λέγοντας πως κινδυνεύει να χάσει την αξιοπιστία του και να μοιάσει του βοσκού του ψεύτη.

Να αναφέρουμε πάντως πως σήμερα, (12/4) ο Αβέρωφ Νεοφύτου εμβολιάστηκε με AstraZeneca, δείχνοντας πως δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά που ακούγονται.

Αυτούσια η ανάρτηση Ματσάκη:

ΑSTRAZENECA ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ, ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ASTRAZENECA , ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΣΤΕΡΕΊΤΑΙ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΝΤΑΙ
ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ , ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ . ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΡΜΑΚΟ- ΕΠΑΓΡΎΠΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ , ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !
ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΟΤΙ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ " , ΟΠΩΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΑΤΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ
ΦΝΗΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ , ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA , ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΆΣΕΙ
ΤΟΥ " ΒΟΣΚΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ" !
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ASTRAZENECA , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΊΝΔΥΝΟ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ .
ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ASTRAZENECA.
Μ.Ματσακης
Ιατροδικαστής
6/4/21

ΑSTRAZENECA ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ : ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ...

Δημοσιεύτηκε από Μάριος Ματσάκης στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X