ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κουνελάκι» μάζεψε 8 εκατομμύρια και θέλει να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα

Δηλώνει φίλαθλος και λέει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά

Ένα μοντέλο του Playboy δήλωσε πως έχει συγκεντρώσει 8 εκατομμύρια δολάρια από τη σελίδα της στο OnlyFans και τώρα θέλει να ξοδέψει τα χρήματα για την αγορά της τοπικής επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Η 35χρονη Daniella Chavez ελπίζει να αγοράσει την O’Higgins F.C., η οποία παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Χιλής, όταν συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια.

Η καλλονή ισχυρίστηκε ότι σε μόλις δύο εβδομάδες, κατάφερε και μάζεψε 8 εκατομμύρια δολάρια από τον λογαριασμό της στο OnlyFans. Η ποδοσφαιρική ομάδα ανήκει τώρα στον Χιλιανό επιχειρηματία Ricardo Abumohor.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το μοντέλο παραδέχτηκε ότι ο μόνος λόγος που δημιούργησε τον λογαριασμό OnlyFans ήταν για να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να αγοράσει την O’Higgins, καθώς είναι φανατική οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η Chavez είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ADN της Χιλής: «Πιστεύω ότι με τη διευθυντική μου ομάδα μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, να επιστρέψουμε στη Rancagua με μια νικήτρια ομάδα, με φιλοδοξίες. Θέλω μία ομάδα που όχι μόνο θα παίζει αλλά θα γυρίζει και με νίκες. Μία ομάδα που θα παλεύει».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Chavez, έχει κατηγορήσει τον τωρινό ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας που θέλει να αγοράσει για σεξισμό.

«Έχω συγκεντρώσει 8 εκατομμύρια δολάρια (6,5 εκατομμύρια λίρες)… σήμερα βλέπω στις ειδήσεις ότι η ηγεσία της O’Higgins δεν θέλει να μου την πουλήσει», έγραψε στο Twitter την περασμένη εβδομάδα Εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον Ρικάρντο Αμπουμοχόρ, ο οποίος όπως αναφέρει «το έβαλε προς πώληση και τώρα που θέλω να το αγοράσω μου λένε όχι! Νόμιζα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πιο σοβαρός και είμαι σίγουρη ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα για τον σύλλογο από εκείνον… Είμαι από την Περιφέρεια, είμαι οπαδός ενώ αυτός δεν είναι!. Προφανώς ο Abumohor θέλει να πουλήσει το κλαμπ σε κάποιον που να μην είναι γυναίκα».

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση που ανέφερε: « Διαβάζοντας άρθρα σε ψηφιακά μέσα που ανέφεραν -με επιφυλακτικές πηγές- ότι η οικογένεια Abumohor αποκλείει την πώληση του συλλόγου σε ένα συγκεκριμένο άτομο, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι λανθασμένες και δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της οικογένειας Abumohor. «Αν και ο σύλλογος έχει δηλώσει προηγουμένως ότι είναι ανοιχτός στην ενσωμάτωση νέων παραγόντων ή επενδυτών για την προώθηση της ανάπτυξης της ομάδας, αυτές οι προτάσεις πρέπει να παρουσιαστούν επίσημα στην ηγεσία που ηγείται του συλλόγου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος της ομάδας της ομάδας, οι προσφορές για εξαγορά που εκδηλώνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων, δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν. «Είμαστε ένας σοβαρός θεσμός που αναγνωρίζεται δημόσια για τις αξίες του», ενώ απορρίπτει τη θέση πως είναι αντίθετοι στην εξαγορά της ομάδας από με κάποιον «με βάση την καταγωγή, τη φυλή ή την κοινωνική του θέση».

Το μοντέλο του Playboy, είπε ότι δέχεται τη δήλωση του Συλλόγου και πλέον έχει επικεντρωθεί στο να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να αγοράσει την ομάδα αλλά και να υπάρξει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο. Η Chavez έχει 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και μια συνδρομή στον λογαριασμό της OnlyFans κοστίζει 17 λίρες το μήνα.

 

Είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ADN της Χιλής: «Έμαθα ότι η O’Higgins είναι προς πώληση και ξεκίνησα να μαζεύω χρήματα. Πρέπει να συγκεντρώσω τα σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια. Γι’ αυτό δημιούργησα αυτόν τον λογαριασμό, με περισσότερο σέξι περιεχόμενο, ώστε οι θαυμαστές μου να μπορούν να με βοηθήσουν στη συγκέντρωση των χρημάτων». Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο δείχνει ενδιαφέρον να αποκτήσει μία ποδοσφαιρική ομάδα. Το 2020, το ξανθό μοντέλο επένδυσε στον σύλλογο μιας μικρότερης κατηγορίας της Χιλής Rancagua Sur Sports Club.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Stories  |  Hot

Viral: Τελευταία Ενημέρωση