ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός: «Τρελή» επισκεψιμότητα στην πιο γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου (pics)

Το PornHub κρατάει συντροφιά σε όσους είναι περιορισμένοι σπίτι τους λόγω του κορωνοϊού.

Για περίπου 120 εκατομμύρια ανθρώπους, η επίσκεψη στο PornHub αποτελεί μία καθημερινή συνήθεια, όμως τα νέα δεδομένα λόγω κορωνοϊού που υπάρχουν γύρω μας αύξησαν εντυπωσιακά την επισκεψιμότητα στο νούμερο 1 σάιτ ερωτικού περιοχομένου.

Ειδικά μάλιστα στις χώρες που προσέφεραν δωρεάν το Premium περιεχόμενό του.

Δείτε για παράδειγμα τι έγινε στην Ιταλία... Ενώ λοιπόν τις πρώτες μέρες του περιορισμού μετακινήσεων είχε μία μικρή αύξηση, το άνοιγμα νέου περιεχομένου το απογείωσε στο 57%.

Έκτοτε βέβαια υπάρχει μία καθοδική τάση, κάτι που ενδεχομένως να οφείλεται στα πολύ δυσάρεστα νέα που υπάρχουν στην χώρα λόγω του μεγάλου αριθμού των θυμάτων.

Ανάλογη προσφορά υπήρξε τόσο για την Γαλλία, όσο και για την Ισπανία, με τους πολίτες της τελευταίας να δείχνουν πως το προτιμούν περισσότερο, καθώς η αύξηση που παρατηρήθηκε ήταν της τάξεως του 61,3%.



Όσον αφορά τώρα το αγαπημένο χρονικό διάστημα που προτιμούν οι περισσότεροι για να μπουν στο PornHub; Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω μπάρες, είναι μόλις βραδιάσει...

Σταδιακά από τις 21:00 και μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα, οι επισκέπτες αυξάνονται, προκειμένου να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν από την πίεση της ημέρας.

Δείτε και μία σύγκριση σε σχέση με την περίοδο προ κορωνοϊού...


Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι, που στην μηχανή αναζήτησης πατούν είτε την λέξη Covid, είτε την Corona.

Πηγή: Gazzetta.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X