ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κιμ Καρντάσιαν: «Ενθουσιασμένη» με... προικισμένο ελληνικής καταγωγής!

O Άνταμ Ντέμος εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μία από τις πολλές «καυτές» σκηνές

Όπως όλα δείχνουν, η Κιμ Καρντάσιαν βγαίνει ξανά στο «κυνήγι», μετά το διαζύγιο της με τον Κάνιε Γουέστ.

Αυτή την φορά, ο άντρας, τον οποίο έβαλε στο μάτι είναι ο... ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Άνταμ Ντέμος. Ο διάσημος πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Netflix «Sex/Life» έχει αποτελέσει το τελευταίο διάστημα αντικείμενο συζήτησης, λόγω των επίμαχων σκηνών, στις οποίες εμφανίζεται κατά την διάρκεια της σειράς.

 

Η σειρά διηγείται την καθημερινή ζωή μίας μητέρας, η οποία αναπολεί τα παλιά χρόνια, όταν ακόμα ήταν «ιδιαίτερα ενεργή» στην σεξουαλική της ζωή. Σε μία σκηνή, ο Άνταμ Ντέμος εμφανίζεται εντελώς γυμνός και έκτοτε, όλοι κάνουν λόγο για το πόσο «προικισμένος» είναι.

Όπως φαίνεται, και η Κιμ Καρντάσιαν δεν έμεινε ασυγκίνητη από τον εντυπωσιακό ηθοποιό. Όπως αποκάλυψε η φίλη της Τρέισι, δημοσιεύοντας μία κοινή τους συνομιλία, η διάσημη περσόνα είναι μεγάλη φαν της σειράς και προσπαθεί να πείσει κι εκείνη, καθώς και την αδερφή της, Κλόε να ξεκινήσουν να την παρακολουθούν.

Όταν όμως, πληροφορήθηκε πως ο ηθοποιός είναι δεσμευμένος και μάλιστα με την ίδια γυναίκα, που έχει σχέση και στην σειρά, η Κιμ μάλλον απογοητεύτηκε, λέγοντας: «Πάψε!».

Δείτε τις φωτογραφίες: 

kim_kardashiankim

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Media  |  Showbiz

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X