ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθάριζαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και τα πουλούσαν για καινούργια

Η αστυνομία στο Βιετνάμ κατέσχεσε περίπου 345.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά τα οποία είχαν καθαριστεί και μεταπωληθεί ως νέα

H Αστυνομία στο Βιετνάμ κατάσχεσε περίπου 345.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, τα οποία είχαν καθαριστεί και μεταπωληθεί ως καινούργια, μεταδίδουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Πλάνα που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση του Βιετνάμ (VTV) αυτή την εβδομάδα δείχνουν δεκάδες μεγάλες σακούλες που περιέχουν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά διάσπαρτα στο πάτωμα μιας αποθήκης, στη νότια επαρχία Binh Duong.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι οι σακούλες ζύγιζαν πάνω από 360 κιλά που αντιστοιχούν σε 345.000 προφυλακτικά, σύμφωνα με το VTV.

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης είπε ότι εισήγαγε τα μεταχειρισμένα προφυλακτικά από άγνωστο άτομο. Μια γυναίκα που συνελήφθη από την Αστυνομία σε κατάθεσή της είπε πως τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βράστηκαν πρώτα σε νερό και στη συνέχεια αφέθηκαν να στεγνώσουν, επανασυσκευάστηκαν και μεταπωλήθηκαν.

Η VTV μετέδωσε ότι δεν ήταν σαφές πόσα από τα ανακυκλωμένα προφυλακτικά είχαν ήδη πωληθεί. Η συγκεκριμένη γυναίκα είπε ότι είχε λάβει 0,17 αμερικάνικα σεντ για κάθε κιλό ανακυκλωμένων προφυλακτικών που παρήγαγε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X