ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηθοποιός πετυχημένης σειράς των 90s πρωταγωνιστεί σε...ταινίες 18+ (pics)

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες που ανεβάζει

Μπορεί κάποτε να έπαιζε σε ένα πετυχημένο νεανικό sitcom που προβαλλόταν απο το ABC και το Disney Channel, ωστόσο το κοινό στο οποίο απευθύνεται πλέον είναι... πολύ διαφορετικό.

Ο λόγος για την Maitland Ward που, σύμφωνα με τη New York Post, έχει ξεκινήσει για τα καλά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, και πλέον πρωταγωνιστεί στο πρώτο της full-length πορνό, με τίτλο «Drive».

Η 42χρονη κοκκινομάλλα ηθοποιός, που είχε υποδυθεί την «Ρέιτσελ ΜακΓκουάιαρ» στην νεανική σειρά «Boy Meets World» τη δεκαετία του '90, είπε στο Touch Weekly ότι αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση για το «Drive» όταν διάβασε το σενάριο και διαπίστωσε ότι ήταν εξαιρετικά καλογραμμένο.

 
 
 

 

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε καποια τόσο προσεγμένη παραγωγή στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες. Διάβασα το σενάριο και εντυπωσιάστηκα. Υπάρχουν τόσο πολλά θέματα, και ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός απ' ο,τιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα», είπε η Ward αναφορικά με το Drive, που θα είναι ουσιαστικά μια «μίνι σειρά» με πέντε επεισόδια.

H Ward ανακοίνωσε το νέο της project στο Instagram, σοκάροντας πολλούς από τους ακόλουθούς της, που δεν γνώριζαν με τι ασχολείται τους τελευταίους μήνες. Η αλήθεια είναι πως η 42χρονη έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο τα βήματά της στην εν λόγω βιομηχανία, με βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου αλλά και τολμηρές φωτογραφίσεις, χωρίς όμως αυτό να έχει γίνει ευρέως γνωστό στα social media.

 
 
 

 

Τον περασμένο Μάιο η Ward υπέγραψε μάλιστα με το πρακτορείο ταλέντων της βιομηχανίας ενηλίκων Society 15, κάτι που δείχνει ότι πλέον παίρνει την εν λόγω καριέρα πολύ σοβαρά.

Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως των φαν αντέδρασε με ενθουσιασμό, κι αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού πολλοί από τους 718 χιλιάδες followers της σέξι ηθοποιού ανήκουν στο ανδρικό φύλο, και την ακολουθούν λόγω των σέξι φωτογραφιών που ανεβάζει τακτικά στη σελίδα της.

 
 
 

 

Στo «Drive», η 42χρονη υποδύεται μια «αθώα» γυναίκα που ξεκινάει να βγαίνει από το καβούκι της και να διευρύνει τα όρια της σεξουαλικότητάς της. Την σκηνοθεσία ανέλαβε η βετεράνος πορνοστάρ Kayden Kross.

H Ward έπαιξε στις τελευταίες δύο σεζόν του «Boy Meets World», μια πολύ δημοφιλή σειρά στις ΗΠΑ που έκανε πρεμιέρα το 1993 και ολοκληρώθηκε το 2000. Η σειρά προβλήθηκε και στο Disney Channel την περίοδο 2000-2007 και ξανά το 2014.

Όπως παραδέχτηκε, η ιδέα του πορνό «γυρνούσε» στο μυαλό της εδώ και πολλά χρόνια αλλά ήταν μια «αργή μετάβαση». Αυτό που της αρέσει περισσότερο σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγωγή είναι πως έχει υπόθεση και αποπνέει ερωτισμό, κάτι που τη διαφοροποιεί από τα προχειροφτιαγμένα πορνό, που εστιάζουν μόνο στο σεξ.

Όσο για τους haters, η 42χρονη απαντά ότι «δεν δίνει δεκάρα τι πιστεύουν». «Είμαι αυτή που είμαι, έχω ωριμάσει πια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 
 
 

 

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X