ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισπανός Youtuber τα «σπάει» με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι (vid)

O YouTuber, που προτείνει το ελληνικό τραγούδι για τη Eurovision στο κοινό του, δεν αργεί να αφήσει την καρέκλα του και να αρχίσει να χορεύει στο άκουσμα από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Μπορεί το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι να έχει διχάσει το ελληνικό κοινό, αλλά η αντίδραση ενός Ισπανού YouTuber στο τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision δεν άργησε να γίνει viral.

O YouTuber, που προτείνει το ελληνικό τραγούδι για τη Eurovision στο κοινό του, δεν αργεί να αφήσει την καρέκλα του και να αρχίσει να χορεύει στο άκουσμα από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

O Lavadom αρχίζει να σχολιάζει τις εικόνες που βλέπει στο videoclip και παραξενεύεται με την έναρξη από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

«Αγαπώ το τραγούδι»

«Είναι στο αεροδρόμιο με μια πινακίδα Eurovision Tour. Σας δείχνει την Ελλάδα, για να καταλάβετε την Ελλάδα, κάνοντας ένα τουρ, αγαπώ την ιδέα. Αγαπώ το τραγούδι, Μαρίνα υπέροχο» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Lavadom που δεν αργεί να αφήσει την καρέκλα του.

Ο ενθουσιασμός του δεν αργεί να εκδηλωθεί και να συνεχίσει σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να τραγουδήσει και στα ελληνικά ακούγοντας τους στίχους από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, πώς το κάνει αυτό με τη φωνή της; Το αγαπώ αυτό το τραγούδι» είναι μερικά από τα σχόλια του ενθουσιασμένου Lavadom, πλάνα του οποίου δεν άργησαν να γίνουν viral στο TikTok.

Ο Lavadom περιμένει με αγωνία τον διαγωνισμό της Eurovision, προτρέποντας το κοινό του να είναι σαν τη Μαρίνα Σάττι και να χορεύουν με τον ίδιο τρόπο. «Δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά δεν με νοιάζει για τους στίχους. Το τραγούδι παραμένει εκπληκτικό», λέει μετά το άκουσμα από το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση