ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συμβουλή του Τορναρίτη στον Χριστοδουλίδη

«Φέρε ανθρώπους ικανούς κοντά σου, εδώ και τώρα!!»

24news team

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Μεταξύ άλλων, ο κος Τορναρίτης αναφέρει πως, «Όλες οι πεπαλαιωμένες συνταγές, οι αργόσχολοι, τα κομματικά συμφέροντα, οι ζημιογόνες ομάδες και συναθροίσεις θα πρέπει να διαλυθούν». 

Αυτούσια η ανάρτηση

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Θα ήθελα να μοιραστώ δημόσια κάποιες σκέψεις μου μαζί σου. 

Φαντάσου λοιπόν το κράτος σαν μια δημόσια εταιρεία και τον λαό σαν τους μετόχους της εταιρείας αυτής !

Τα κέρδη της εταιρείας ως είθισται θα πρέπει να μοιράζονται στο λαό - στους μετόχους για να σε επευφημούν, να σε Αγαπούν, να λεν τα καλύτερα για σένα!!

Για να υπάρξουν κέρδη θα πρέπει η εταιρεία (κράτος) να είναι άρτια στελεχωμένη, με ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, οι οποίοι μέσα από τη ζωή και τις πράξεις τους απέδειξαν ότι μπορούν!

Όλες οι πεπαλαιωμένες συνταγές, οι αργόσχολοι, τα κομματικά συμφέροντα, οι ζημιογόνες ομάδες και συναθροίσεις θα πρέπει να διαλυθούν και εδώ βρίσκεται το μεγάλο στοίχημα, αλλά πάντα το λέω πως για να κερδίσεις θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χάσεις, χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός μεγάλου ηγέτη !

Το παρουσιαστικό, η τιμιότητα σου, η Αγάπη σου για την οικογένεια - τον άνθρωπο, το εύστροφο μυαλό σου, σε συνδυασμό με τα πιο πάνω θα σε τοποθετήσει σε ένα «περίλαμπρο θρόνο» ενός μεγάλου ηγέτη…

Φέρε ανθρώπους ικανούς κοντά σου, εδώ και τώρα!!

Πάντα με Αγάπη - Νεβερσαρεντερ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση