ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που 31χρονος βουτά σε παγωμένα νερά για να σώσει έναν σκύλο

Δείτε το βίντεο

Τη συγκινητική σκηνή που ένας νεαρός άνδρας, βουτά στα παγωμένα νερά μιας λίμνης στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας για να σώσει έναν σκύλο, κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μία γυναίκα που περνούσε από εκεί.

Αγνοώντας το τσουχτερό κρύο, ο 31χρονος Ντάρσι Πελ, έσπασε τον πάγο και πήδηξε στο νερό για να σώσει το άτυχο ζώο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «δεν είναι ήρωας», αλλά «μόλις είδε έναν σκύλο που είχε ανάγκη» βούτηξε στη λίμνη του Pontefract Park, το περασμένο Σάββατο.

Δείτε πώς ο άνδρας έσωσε το σκύλο:

Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός άνδρας, που έκανε τζόκινγκ εκείνη τη ώρα, να σπάει τον πάγο στη λίμνη πριν μπει μέσα και αρπάξει τον σκύλο που είχε παγιδευτεί στον πάγο. Στη συνέχεια κολυμπά πίσω στην άκρη της λίμνης ακολουθώντας το σκυλάκι που επίσης κολυμπά, επιστρέφοντας το στους ιδιοκτήτες του.

Η Πόλα Τάουν, μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο, δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο, λέγοντας: «Τι ήρωας, αυτός ο τελείως ξένος έσωσε το σκυλί αυτής της οικογένειας όταν αντιμετώπισε πρόβλημα στο Πάρκο Pontefract».

«Όταν φτάσαμε στη λίμνη, μπορούσα να δω ένα σκυλί στο νερό, προσπαθούσε να προχωρήσει στον πάγο αλλά συνέχιζε να πέφτει πίσω», είπε στο Yorkshire Evening Post. «Πανικοβλήθηκα και έσκυψα την πλευρά της λίμνης για σωσίβιο, αλλά δεν μπορούσα να βρω κανένα. Ευτυχώς αυτός ο τύπος ήρθε, κατέβηκε στο νερό και τα υπόλοιπα είναι στο βίντεο», πρόσθεσε.

Μετά τη διάσωση, ο φίλος του 31χρονου Πελ, του έδωσε το μπουφάν του και οι άνδρες συνέχισαν με το τρέξιμο. Ο Πελ, ο οποίος ζει στο Featherstone, είπε ότι είναι έμπειρος κολυμβητής κρύου νερού και συμβούλεψε τους άλλους να μην αντιγράψουν τις ενέργειές του, καθώς θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X