ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «πιπεράτη» αναβάθμιση του στοματικού που σοκάρει τις γυναίκες

Διότι καμιά δεν το περιμένει από έναν άντρα

Μέχρι τώρα του έκανες στοματικό σεξ, χρησιμοποιούσες όλα σου τα skills, έβαζες πάθος, έβαζες φαντασία και τον ρωτούσες κιόλας τι θα ήθελε, ώστε να το κάνεις, και όλα πήγαιναν καλά.

Μέχρι που εκείνος, κάποια στιγμή, έτσι ξαφνικά, σου ζήτησε να κάνετε κάτι το οποίο σε έβαλε σε σκέψεις. Tι ήταν αυτό; Σου πρότεινε να χρησιμοποιήσεις τα δάκτυλά σου και να βάλεις στο παιχνίδι και τον πρωκτό του. Αν σοκαρίστηκες, ηρέμησε, η φάση δεν είναι για πλερέζα. Και θα σε προλάβω: Όχι, δεν τον κάνει gay.

Αρκετοί άντρες θεωρούν την πρωκτική διείσδυση ταμπού και δεν τους αρέσει όχι να τη δέχονται αλλά ούτε να τη σκέφτονται. Κάποιοι άλλοι πάλι, αφού τη δοκίμασαν κάποια στιγμή από τη σύντροφό τους και ήρθαν σε οργασμό με τον ερεθισμό του προστάτη, κατάλαβαν ότι τους ταιριάζει και λειτουργεί γι αυτούς επομένως θέλησαν έκτοτε να την εντάξουν στη σεξουαλική τους ρουτίνα.

Η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στην πρωκτική διείσδυση που κάνει έναν άντρα gay είναι το άτομο από το οποίο τη δέχεται και όχι η πράξη αυτή καθαυτή.

Ομοφυλοφυλική είναι μια επαφή όταν τη διείσδυση τη δεχτεί ο άντρας από άτομο του ιδίου φύλου και όχι η πρακτική. Σχεδόν το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για το pegging, αφού όταν ένας άντρας το ζητάει από τη σύντροφό του τότε είναι μια εναλλαγή ρόλων και δεν αφορά σε ομοφυλοφιλική συμπεριφορά.

Αν λοιπόν εκείνος σου ζητήσει να βάλεις στα πλαίσια του στοματικού σεξ και τον ερεθισμό του προστάτη του, κάτι που ομολογουμένως αναβαθμίζει τον οργασμό του πραγματικά πολύ, τότε ηρέμησε, λίπανέ τον και κάνε παιχνίδι. Θα δεις ότι όταν ένα ζευγάρι μοιράζεται τις βαθύτερες επιθυμίες του έρχεται ακόμη πιο κοντά.

Πηγή: marieclaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X