ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
26 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ο άκρως αισθησιακός χορός της νύφης στα γόνατα του αποσβολωμένου γαμπρού (vid)

Η νύφη που έκοψε ανάσες με τον αισθησιακό χορό της

Ήταν ένας γάμος που ξεκίνησε σαν όλους τους άλλους. Μάλιστα στο τέλος είχε και πέταγμα της ανθοδέσμης. Τα όσα ακολούθησαν όμως έκοψαν την ανάσα στους άνδρες προσκεκλημένους. Η νύφη χόρεψε αισθησιακά στα γόνατα του γαμπρού και όλοι είχαν μείνει άναυδοι.

Λεπτομέρεια. Κατά τη διάρκεια του αισθησιακού χορού, η νύφη φορούσε ένα αραχνούφαντο φόρεμα με όλη την πλάτη έξω. «Τυχερέ γαμπρέ» θα μονολόγησαν από μέσα τους όλοι οι άνδρες που ήταν εκεί και παρακολούθησαν και εκείνοι τον χορό.

Το ζευγάρι δεν χόρεψε μαζί τον πρώτο χορό όπως συνηθίζεται στους γάμους. Η νύφη έβαλε τον γαμπρό σε μια καρέκλα και όλα τα άλλα τα έκανε εκείνη. Και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένα Lap dance στα πόδια του που έκοβε την ανάσα.

Η χυμώδης νύφη παντρεύτηκε τον καλό της στη Φλόριντα και το γαμήλιο πάρτι δόθηκε σε έναν χώρο δεξιώσεων. Εκεί η Ροσέλ (αυτό είναι το όνομα της νύφης) είχε στήσει μια ολόκληρη υπερπαραγωγή για τον άνδρα της. Δεν ήταν μόνο ο προκλητικός χορός της, ήταν ολόκληρη η χορογραφία που περιελάμβανε και φίλες της νύφης να χορεύουν και εκείνες και να τη συνοδεύουν.

Χαμός στο twitter

Μόλις το βίντεο ανέβηκε στα social media έγινε ένας πραγματικός χαμός. Πολλοί μίλησαν για πλάκα και είπαν ότι δεν είναι απόσπασμα από γάμο αλλά απόσπασμα από χορό σε στριπτιζάδικο. Μάλιστα ένας χρήστης του twitter που είδε το βίντεο, συνεπαρμένος και μην μπορώντας να το πιστέψει ρώτησε: «Αυτή είναι η νύφη»;

Όπως γράφει η New York Post το twitter διχάστηκε από τον γάμο της Ροσέλ. Κάποιοι χαρακτήρισαν το χορευτικό «φθηνό», «κακόγουστο» και «ανάρμοστο» για μάτια μεγαλύτερων σε ηλικία καλεσμένων ή ακόμα και παιδιών που ήταν στο γαμήλιο πάρτι. Κάποιοι άλλοι επικρότησαν τη γυναίκα που ήταν ο εαυτός της.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση