ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η καυτή κληρονόμος των Lamborghini αναστάτωσε την Μύκονο (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες

Για ακόμη μια χρονιά η Elettra Lamborghini, εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, επέλεξε τη Μύκονο για τις διακοπές της.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε ξανά τη «χρυσή» κληρονόμο της οικογένειας Lamborghini να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της σε κοσμική παραλία στο Νησί των Ανέμων. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, DJ Afrojack, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2020 στη λίμνη Κόμο.

Όπως φαντάζει λογικό, λόγω και της εξωτερικής της εμφάνισης, η 29χρονη τράβηξε πολλά από τα βλέμματα όσων ήταν στην παραλία της Μυκόνου. Κάτι που την κάνει επίσης να ξεχωρίζει, είναι τα tattoo στους γλουτούς της.

Ποια είναι η «χρυσή» κληρονόμος της οικογένειας Lamborghini

Η Elettra Lamborghini είναι εγγονή του Ferruccio Lamborghini, δημιουργού της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας. Στα 18 της μετακόμισε στο Μιλάνο, όπου εκπαιδεύτηκε να γίνει ειδική αναβάτης, καθώς της αρέσει η ιππασία.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλά ισπανικά και αγγλικά ριάλιτι, που την έφεραν σε πρώτο πλάνο σε gossip εκπομπές. Ποτέ δεν αρνήθηκε ότι έχει καταφύγει σε επεμβάσεις αισθητικής για να τονίσει τις καμπύλες της, ενώ έχει δηλώσει πως έχει κάνει 42 piercings σε διάφορα σημεία του σώματός της, φορώντας σε μερικά αληθινά διαμάντια.

Παντρεύτηκε τον διάσημο Ολλανδό dj στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, στη λίμνη Κόμο, με τον γάμο της να γίνεται hot θέμα. Για την επιλογή του νυφικού της συμβουλεύτηκε τον διάσημο σχεδιαστή Enzo Miccio, ενώ για να χωρέσει σε αυτό, όπως είπε, χρειάστηκε να κάνει δίαιτα έναν μήνα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελλάδα  |  Gossip  |  Media

Viral: Τελευταία Ενημέρωση