ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η γυναίκα μου με απάτησε με τον πατέρα μου...»

«Τώρα περιμένει δίδυμα από εκείνον»

Ένας άντρας από την Ουαλία ισχυρίζεται ότι έπιασε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον πατέρα του χάρη στην κάμερα του παιδιού του.

Ο 22χρονος Declan Fuller ήταν παντρεμένος με την 22χρονη Stephanie και έχουν αποκτήσει την 2χρονη κόρη τους Willow.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ζευγάρι άφησε τον πατέρα του Declan, τον Darren, 44, να μετακομίσει στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είναι αρρωστημένο - πώς μπόρεσε ο πατέρας μου να μου το κάνει αυτό;» αναρωτήθηκε ο απελπισμένος Declan κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε τη Δευτέρα στη Sun. «Δεν είναι φυσιολογικό».

Ο Declan ισχυρίζεται ότι ήταν στη δουλειά του την ημέρα της φερόμενης απιστίας της συζύγου του και αποφάσισε να ελέγξει το baby monitor της Willow στο smartphone του. Το υλικό έδειχνε τη Stephanie να τρυπώνει σε μια κρεβατοκάμαρα με τον πεθερό της.

Ο Declan λέει ότι η σοκαριστική πράξη προδοσίας σχεδόν τον έκανε να εκραγεί: «Αν δεν είχα ένα λογικό κεφάλι στους ώμους μου, αυτός [ο μπαμπάς Darren] θα ήταν τώρα κάτω από τη γη».

Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την κατάσταση, η Stephanie και ο Darren αρνήθηκαν ότι έκαναν κάτι απρεπές. Αντιθέτως, το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι ήταν απλώς στην κρεβατοκάμαρα για να παρακολουθήσουν μαζί «The Simpsons».

Ο Declan δεν ικανοποιήθηκε από αυτή την εξήγηση και αμέσως χώρισε από τη σύζυγό του – μόνο και μόνο για να ξεκινήσει εκείνη ένα ειδύλλιο με τον πεθερό της.

«Δεν απάτησα τον Declan», επέμεινε η Stephanie όταν η Sun επικοινώνησε μαζί της. «Με τον Darren τα φτιάξαμε μια εβδομάδα περίπου αφότου με άφησε ο Declan».

Σε μια εντυπωσιακή ανατροπή, η Stephanie είναι τώρα έγκυος σε δίδυμα που έχουν πατέρα τον πρώην πεθερό της Darren.

«Λυπάμαι για τα μωρά, έρχονται σε μια πολύ μπερδεμένη οικογένεια», δήλωσε ο προδομένος Declan, σημειώνοντας ότι η κόρη του θα είναι ετεροθαλής αδελφή και ανιψιά των δίδυμων που θα γεννηθούν σύντομα.

«Αισθάνομαι προδομένος, αλλά είμαι καλύτερα χωρίς εκείνους τους δύο», λέει.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση