ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «γυμνή γειτόνισσα» - Την έβλεπαν επί 1,5 χρόνο (vid)

«Γιατί δεν σκέφτηκες ότι δεν θα μπορούσαν να δουν μέσα, αφού είναι ένα παράθυρο;»

Η Meg Neil, η οποία διατηρεί λογαριασμό στο TikTok ως @themegneil, λέει σε ένα απόσπασμα του TikTok που ήρθε ξανά στην επιφάνεια από τον Δεκέμβριο του 2022 ότι προσφέρει στους γείτονές της δωρεάν επίδειξη του γυμνού της σώματος για πάνω από ενάμιση χρόνο.

«Είμαι η γυμνή γειτόνισσα», εξομολογείται στο βίντεο των 24 δευτερολέπτων.

Η TikToker, η οποία κρατούσε τα ρολά της ανοιχτά, έχει έναν «τεράστιο θάμνο» έξω από το παράθυρό της που υποτίθεται ότι εμπόδιζε κάθε θέα στο διαμέρισμά της.

Ωστόσο, έκανε μεγάλο λάθος καθώς ο γείτονάς της της ανακοίνωσε ότι «μπορούσε να δει πλήρως το εσωτερικό του διαμερίσματός μου τη νύχτα. Πραγματικά πίστευε ότι απλά το γνώριζα και δεν με ενδιέφερε», δήλωσε η Neil στη New York Post.

Η κάτοικος της Ατλάντα των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι βγαίνει πάντα από το μπάνιο της χωρίς ρούχα, απολαμβάνοντας «όλη μου τη δόξα».

Πολλοί άνθρωποι πάντως δεν μπορούν να καταλάβουν πώς της πήρε τόσο καιρό να συνειδητοποιήσει ότι οι γείτονες μπορούσαν να δουν μέσα από το παράθυρό της.

«Γιατί δεν σκέφτηκες ότι δεν θα μπορούσαν να δουν μέσα, αφού είναι ένα παράθυρο;» αναρωτήθηκε κάποιος.

Η «γυμνή γειτόνισσα» απάντησε: «Υπάρχει ένας τεράστιος θάμνος εκεί έξω και είναι χειμώνας, οπότε είναι πιο μικρός».

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι είπαν ότι θα ήθελαν να ζούσαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων της. «Πρέπει να μετακομίσω», έγραψε ένας άνδρας. «Εγώ δεν θα παραπονιόμουν καθόλου…» αστειεύτηκε ένας άλλος. «Αυτοί είναι πολύ τυχεροί γείτονες!».

@themegneil When you find out that you’re the naked neighbor…. #neighbor #fyp #apartment #apartmentliving ♬ original sound

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση