ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αξέχαστη εμφάνιση της Ηλιάδη με αποκαλυπτικό φόρεμα (vid)

Φάνηκαν… όλα στην κάμερα

Δεν είναι μυστικό ότι της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη της αρέσει να αναδεικνύει τα κάλλη της και να προκαλεί εγκεφαλικά σε κάθε εμφάνισή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει κάνει εμφανίσεις που έχει κόψει την ανάσα με το εντυπωσιακό σώμα της.

Τα προσόντα της Αγγελικής άκρως θεματικά και ασυναγώνιστα… τα επιδεικνύει με κάθε τρόπο και πιθανότατα κανείς δεν έχει αντίρρηση να την απολαμβάνει ειδικά όταν κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η Αγγελική Ηλιάδη πιστή στη συνήθειά της, το έπραξε για ακόμα μία φορά, απλά αυτή την φορά το έκανε μέσα σε ένα τηλεοπτικό σόου και κατάφερε να κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο.

Πολύ πριν την δούμε και την ίδια να συμμετέχει σε ένα ριάλιτι σόου, όπως έκανε πέρσι μέσα από το αγροτικό ριάλιτι της Φάρμας, η Αγγελική Ηλιάδη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της στην τηλεοπτική ακαδημία Star Academy.

Όπως θα δείτε και εσείς η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση πάνω στην σκηνή όπου κλήθηκε να τραγουδήσει φορώντας ένα εκπληκτικό μίνι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα εκτός από τα πόδια της και το πλούσιο ντεκολτέ της.

Φυσικά τα σχόλια ήταν διθυραμβικά και όπως ήταν αναμενόμενο το τηλεοπτικό κοινό έμεινε κολλημένο πάνω στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Κάπως έτσι άρχισαν τα εγκεφαλικά, με τους παρόντες, αλλά και τους τηλεθεατές να την παρακολουθούν να τραγουδά και να κολάζει κόσμο…

Δείτε το βίντεο με την εκπληκτική της εμφάνιση

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X