ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απίστευτη πρόκληση με το σάντουιτς 8.000 θερμίδων

Θα το δοκίμαζες;

Το George Pub & Grill στο Ντάραμ, της Μεγάλης Βρετανίας, μοιράστηκε το βράδυ της Τρίτης (20/12) μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με το μοναδικό πιάτο και υποσχέθηκε να συνεισφέρει για τις ταφόπλακες των πελατών.

Το «Parmo Kebab Sandwich» περιέχει κεμπάπ γεμιστό ανάμεσα σε δύο παναρισμένα κομμάτια κοτόπουλου βουτηγμένα σε λιωμένο τυρί.

Το σάντουιτς περιέχει περισσότερες από 8.000 θερμίδες, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότερες από τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη θερμίδων, που ανέρχεται στις περίπου στις 2.000 θερμίδες.

Η παμπ, η οποία υπερηφανεύεται ότι «σερβίρει μεγάλα γεύματα» στην ιστοσελίδα της, ανήκει στον Craig Harker, ο οποίος μοιράζεται τακτικά στιγμιότυπα από τεράστια γεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση στο Facebook έχει ως εξής:

«Σάντουιτς με κεμπάμπ. Πάνω από 8.000 θερμίδες».

«Αν κάποιος πάθει καρδιακή προσβολή ενώ το τρώει αυτό, τότε θα πληρώσουμε το ταξί για το νοσοκομείο. Αν κάποιος πεθάνει, τότε θα πληρώσουμε για την ταφόπλακα».

Η ανάρτηση κατακλύστηκε από σχόλια ανθρώπων που ήθελαν απεγνωσμένα να δοκιμάσουν το τερατώδες γεύμα, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι θα πάθαιναν δυσπεψία στην προσπάθειά τους να το φάνε.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση