ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αγγελία της χρονιάς:Ψάχνουν υπάλληλο για να δει χριστουγεννιάτικες ταινίες!

H αγγελία εργασίας που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον

Μια αγγελία εργασίας έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, καθώς το μοναδικό «προσόν» που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να προσληφθεί είναι η αγάπη για τα Χριστούγεννα.

Σε μια μοναδική και εορταστική ευκαιρία εργασίας, η εταιρεία CableTV προσφέρει 2.000 ευρώ σε ένα άτομο που είναι πρόθυμο να βυθιστεί στο πνεύμα των γιορτών παρακολουθώντας 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες.

Η εταιρεία CableTV αναζητά ένα άτομο για να «βουτήξει» στον εορταστικό μαραθώνιο ταινιών, που κυμαίνονται από κλασικές ταινίες όπως το «Elf» και το «Home Alone». Ο ρόλος περιλαμβάνει την αξιολόγηση κάθε ταινίας με βάση κριτήρια όπως η νοσταλγία, η ζεστασιά της αφήγησης και το επίπεδο της γιορτινής χαράς.

Ο επιλεγμένος σινεφίλ δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για την πρόσβαση σε streaming υπηρεσίες. Το CableTV προσφέρει ετήσιες συνδρομές σε επτά μεγάλες πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Hulu, το Disney+, το Amazon Prime, το HBO Max, το Apple TV+ και το Hallmark Movies Now, εξασφαλίζοντας ότι μια τεράστια ποικιλία από αγαπημένες γιορτινές ταινίες είναι στα χέρια του.

Η προσφορά της εταιρείας φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για όσους ενσαρκώνουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό του «Buddy the Elf», καθώς αναμένεται όχι μόνο να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν τις ταινίες, αλλά και να δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο φιλικές προς τον χρήστη είναι οι streaming υπηρεσίες, την επιλογή των εορταστικών ταινιών τους και τυχόν τεχνικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου.

Η θέση είναι ανοιχτή σε υποψηφίους άνω των 18 ετών που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μόνες άλλες προϋποθέσεις της CableTV είναι η βαθιά αγάπη για τις γιορτινές ταινίες και η αντοχή να παρακολουθεί κανείς μια ταινία την ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση