ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H πινακίδα που έγινε viral σε όλο τον κόσμο - Γιατί κανείς δεν την καταλαβαίνει

Τι σημαίνει

Μια πινακίδα στο κέντρο του Μονάχου έγινε viral και ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός σε ολόκληρο τον πλανήτη, μιας και κανείς δεν κατάφερε να την αποκωδικοποιήσει και να την ερμηνεύσει.

Μια πραγματική σπαζοκεφαλιά παγκοσμίου βεληνεκούς μάς εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Μονάχου, τοποθετώντας στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας μια πινακίδα που κανείς δεν κατάφερε να αναγνωρίσει και να ερμηνεύσει σωστά.

Πρόκειται για μια πινακίδα η οποία συνοδεύει τη γνωστή στους περισσότερους σήμανση για τους χώρους στάθμευσης, χωρίς ωστόσο να μπορεί με την πρώτη - ούτε και με τη δεύτερη ματιά - να συνδεθεί με αυτήν.

Η πινακίδα που έχει ήδη γίνει viral προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά για τη σημασία και τη χρησιμότητά της, απεικονίζει ένα όχημα χωρισμένο σε δύο μέρη και τις φιγούρες τεσσάρων ατόμων.

 

Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη πινακίδα οι φιγούρες είναι διαφορετικού φύλλου, με την αντρική είτε να προσεγγίζει τη θηλυκή είτε να απομακρύνεται από αυτήν, αποτέλεσε μία ακόμα αφορμή για ποικίλα σχόλια και ερμηνείες.

Η άγνωστη πινακίδα που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να αναρωτιέται τι ακριβώς σημαίνει έφτασε και στα «αυτιά» των πλέον ειδικών για τη σήμανση στους δρόμους, οι οποίοι ανέτρεξαν στη μεγαλύτερη λέσχη αυτοκινήτων στον κόσμο, την ADAC, για να δώσουν τη λύση στο μυστήριο.

Σύμφωνα με την ADAC, λοιπόν, η συγκεκριμένη πινακίδα οριοθετεί τον χώρο στάθμευσης οχημάτων που συμμετέχουν στο περίφημο «car sharing», κοινώς στον διαμοιρασμό οχημάτων.

Η απάντηση ικανοποίησε την περιέργεια εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του Reddit, βάζοντας τέλος στην προσπάθεια τους να ερμηνεύσουν με την κοινή λογική το σήμα που βρίσκεται τοποθετημένο στους δρόμους του Μονάχου.

 

Πηγή: carandmotor.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Stories  |  Κόσμος

Viral: Τελευταία Ενημέρωση