ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γουρλής ο... Χριστοδουλίδης!

Πάει να βγάλει... όνομα ο Πρόεδρος

24news team

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα και στη Νέα Φιλαδέλφεια ταξίδεψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μαζί με τη κ΄όρη του, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον ιστορικό, για τον Ολυμπιακό, τελικό του Conference League στο ΟΠΑΠ Αρένα.

Βεβαίως ο Πρόεδρος χάρηκε με τη ψυχή του κάθε στιγμή στο γήπεδο, ενώ έστειλε και τη θετική του ενέργεια ώστε ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τον άθλο και αφού έφτασε στη πηγή να πιει νερό και να σηκώσει στους ουρανούς της Αθήνας το τρόπαιο του Comference.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό συνέβη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάει να αποδειχθεί... γουρλής, αφού έχει 2/2 σε τελικούς. Θυμίζουμε ότι λίγες βδομάδες προηγουμένως, βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου, όπου αγωνιζόταν η ομάδα που εμφανώς υποστηρίζει και υποστήριξε εκείνο το βράδυ, η Πάφος FC. Η τοπική ομάδα, έπαιξε εναντίον της Ομόνοιας και ο τελικός κρίθηκε από πολύ νωρίς.

Το ποιος κέρδισε και κατέκτησε το τρόπαιο, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Τα... ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία αρχείου

Ερωτικό τρίγωνο στην F1;

Και οι τελευταίες φήμες θέλουν την 22χρονη φοιτήτρια νομικής να είναι στο επίκεντρο του πιο πρόσφατου ερωτικού τριγώνου ...
 |  VIRAL
X