ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γουάντα Νάρα: «Δεν αντέχω άλλο»

Παίρνει διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι

Αυτή τη φορά δεν είναι ούτε φήμες, ούτε εικασίες, ούτε υποθέσεις, είναι γεγονός. Η Γουάντα Νάρα χωρίζει τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι και καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η Νάρα να λέει σε υπάλληλό της ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου.

«Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή παίρνω διαζύγιο από τον Μάουρο», ακούγεται να λέει η Γουάντα σε ένα ηχητικό που έστειλε στην Κάρμεν, εργαζόμενη στο εξοχικό της στην Ιταλία.

Στα ηχητικά που έχουν διαρρεύσει η Κάρμεν και η Γουάντα μιλούν για το επερχόμενο διαζύγιο: «Θα μείνω λίγες μέρες ακόμα και μετά θα επιστρέψω. Θα κάνω αίτηση διαζυγίου γιατί δεν αντέχω άλλο».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μέρες. Πράγματι, το ζευγάρι έχει χωρίσει και αποφάσισε να κάνει το τελικό βήμα.

Όλα δείχνουν ότι η κρίση δεν ξεπεράστηκε και το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο κόρες οδηγείται σε οριστικό χωρισμό.

Η απιστία του Ικάρντι και η συγχώρεση

Οι τριγμοί στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η Νάρα ανακάλυψε ότι ο άνδρας της την έχει απατήσει. Ωστόσο η ηθοποιός και μοντέλο τον συγχώρεσε καθώς έβαλε πάνω από όλα το καλό της οικογένειάς της.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Μάλιστα με ανάρτηση στα social media φρόντισε να στείλει και ένα… σαφές μήνυμα στην «πέτρα του σκανδάλου», Τσίνα Σουάρες.

«Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις πουτ@νες η ζωή» έγραψε στον λογαριασμός της, στον οποίο… επέστρεψε το όνομα Ικάρντι, δίπλα στο πατρικό της.

«Πρέπει να βρεθούμε να γ… κάποια στιγμή»

Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα μηνύματα του Μάουρο Ικάρντι με το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες, η οποία του ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά, με τη Γουάντα Νάρα να τα ανακαλύπτει και να γίνεται έξαλλη.

«Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Σε κάποιο μέρος όπου δεν θα σε γνωρίζουν χαχαχα», έγραψε η Σουάρες, την οποία ο Ικάρντι είχε περάσει στις επαφές του ως CS.

H εκδίκηση της Γουάντα

Το ζευγάρι συνέχισε να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική τους ζωή. Τον Μάρτιο του 2022 εκεί που όλα έδειχναν ότι είναι και πάλι μαζί ερωτευμένοι, ήρθαν κάποια δημοσιεύματα από την Αργεντινή και έβαλαν «φωτιά».

Σύμφωνα με αυτά, η Γουάντα Νάρα φαίνεται να πήρε την εκδίκησή της και σε ταξίδι της στην πατρίδα της τον Δεκέμβριο να ήρθε πολύ κοντά με έναν από τους σωματοφύλακές της. Ωστόσο, η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά.

Μέσα από story της στο Instagram απάντησε και τόνισε πως όλα αυτά είναι ψέματα και πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς λειτουργεί διαφορετικά.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μιλάνε για εκδίκηση, για φοβερό σκάνδαλο, λένε πως απάτησα τον Μάουρο, πως αποπλάνησα τον σωματοφύλακά μου, πως τον περίμενα με τη ρόμπα μου… Δεν χρειάζεται να πω ότι όλα είναι κάτι παραπάνω από ψέματα. Η υπερβολική έλλειψη σεβασμού ποτέ δεν σταματά να με εκπλήσσει. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είμαι τέτοια γυναίκα. Δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Λειτουργώ διαφορετικά, γιατί είμαι διαφορετική».

Η ανάρτησή της

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Sexy  |  Media

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X