ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γονάτισε» το Instagram η Ελευθερία Ελευθερίου (pics)

Φοράει το περιβόητο μαγιό του Survivor και ποζάρει

Η Κύπρια τραγουδίστρια μπορεί να έχει αφήσει πίσω της τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, έχει τον τρόπο να μας θυμίζει τις... ένδοξες στιγμές του Survivor.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει τιον τρόπο να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές εβδομάδες από το reality επιβίωσης, όμως συχνά – πυκνά αναπολεί τις ημέρες της στο Survivor και τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έμεινε για 3,5 μήνες στο παιχνίδι και παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και τις κόντρες με τους συμπαίκτες της, κρατάει μόνο τα καλά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Survivor οι πιστοί τηλεθεατές του παιχνιδιού είχαν ενθουσιαστεί με το μαγιό της αλλά και τις καμπύλες που αναδείκνυε, μιας και η Ελευθερία Ελευθερίου συχνά επέλεγε να αγωνιστεί φορώντας μόνο αυτό. Η ίδια φυσικά το έχει κρατήσει ως ενθύμιο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η τραγουδίστρια αποφάσισε, μετά από απαίτηση του κοινού, να ξαναφορέσει το περιβόητο μαγιό με τα αστεράκια και να ποζάρει όλο χάρη στο φακό. Τι και αν διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, η Ελευθερία Ελευθερίου δε δίστασε να… “ζαλίσει” το Instagram με τις πόζες της.

«Επειδή μου το ζητήσατε… #τελεφερίκ», σημείωσε στην ανάρτησή της η Ελευθερία Ελευθερίου, και το Instagram πήρε φωτιά…

Πηγή: Newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X