ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιόρταζε και το... έκανε στο αεροπλάνο - Τον αποθέωσαν οι επιβάτες

«Το πλήρωμα δεν έπρεπε να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας»

Νέες πληροφορίες για την ταυτότητα του ζευγαριού που έγινε τσακωτό να ερωτοτροπεί σε πτήση της EasyJet από το Λούτον προς την Ίμπιζα, δημοσιεύουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για τον 23χρονο Πιρς Σόγιερ, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του, και μια γυναίκα την οποία, σύμφωνα με τη μητέρα του, είχε μόλις γνωρίσει στο αεροδρόμιο από το οποίο αναχώρησε για την Ίμπιζα.

Κατά το δημοσίευμα, μάλιστα, το ζευγάρι, το οποίο αποκάλυψαν μέλη του πληρώματος, αποθεώθηκε από επιβάτες όταν βγήκε από την τουαλέτα.

Η μητέρα του 23χρονου μίλησε στη Sun και δήλωσε σοκαρισμένη από το «ντροπιαστικό» βίντεο. Όπως είπε, ωστόσο, αν και δεν είναι κάτι που θέλει να δει μια μητέρα, η ίδια πιστεύει ότι το ζευγάρι δεν έκανε κάτι κακό και υποστηρίζει ότι το πλήρωμα του αεροπλάνου «δεν έπρεπε να είχε ανοίξει την πόρτα».

Όπως είπε η μητέρα του 23χρονου, ο Πιρς ταξίδεψε με φίλους του στην Ίμπιζα την περασμένη Παρασκευή για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. «Είναι μόνος του και μαζί με τους φίλους του περνούσαν καλά στο αεροδρόμιο» στο οποίο γνώρισε την μέχρι τότε άγνωστη σε αυτόν γυναίκα, συμπλήρωσε η μητέρα του νεαρού Βρετανού.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail, «με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών».

Όπως υπενθυμίζει τέλος η βρετανική εφημερίδα, βάσει του άρθρου 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα (Sexual Offences Act 2004), είναι παράνομο να το κάνει κάποιος σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Κόσμος  |  Media

Viral: Τελευταία Ενημέρωση