ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί δεν υπάρχει δωρεάν WiFi στις πτήσεις;

Έχουμε την απάντηση

Ο λόγος είναι πολύ απλός και τον εξηγεί ο CEO ενός από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς παγκοσμίως

Οσοι ταξιδεύουν με αεροπλάνο, σίγουρα θα έχουν αναρωτηθεί με αρκετή ενόχληση γιατί δεν μπορούν εν ώρα πτήσης να έχουν δωρεάν WiFi. Όπως πολύ απλά εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Delta Air Lines, Εντ Μπαστιάν, ο ίδιος προσωπικά θα ήθελε πολύ να προσφέρει αυτή την παροχή δωρεάν στους επιβάτες, αλλά αν το έκανε το αποτέλεσμα θα ήταν να κρασσάρει το σύστημα.

Μιλώντας στην Ουάσινγκτον, ο 62χρονος CEO ανέφερε σε συνέντευξη που πρόβαλε το Bloomberg, ότι το να μπαίνει χρέωση για την πρόσβαση στο Ιντερνετ αποτρέπει πολλούς επιβάτες να το χρησιμοποιούν.

Ειδικά στις μικρότερες εσωτερικές πτήσεις δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο Ιντερνετ, ωστόσο, όπως είπε, η εταιρεία εργάζεται προκειμένου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να υπάρχει δωρεάν WiFi.

Αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να χρησιμοποιούν πολλά άτομα ταυτόχρονα το Ιντερνετ εν πτήσει.

Όπως είπε,η Delta έχει δοκιμάσει να επιτρέψει την πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi αρκετές φορές, αλλά είναι δύσκολο να διαχειριστούν τη μεγάλη ταυτόχρονη πρόσβαση. Αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας ότι κανονικά μια πτήση που γίνεται στα 30.000 πόδια στον αέρα θα ήταν επωφελής, καθώς τα αεροσκάφη θα ήταν τεχνικά πλησιέστερα στα δορυφορικά δίκτυα WiFi.

 

Πηγή: newmoney

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X