Οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να βάζουν τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου τους, εκεί που υπάρχουν οι θήκες που προορίζονται για την αποθήκευσή τους.
Αυτή όμως η συνήθεια δεν είναι η καλύτερη.
Σύμφωνα με τους ειδικούς στη συντήρηση τροφίμων, οι εναλλαγές στην θερμοκρασία, από το άνοιγμα και το κλείσιμο του ψυγείου έχουν ως αποτέλεσμα να χαλάνε τα αυγά πιο γρήγορα. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να αποθηκεύονται στο πιο ψυχρό κομμάτι.
Ιδανικά μπορείτε να τα βάζετε σε ένα μπολ και να τα τοποθετείτε στο πίσω μέρος του ψυγείου όπου είναι και το πιο ψυχρό. Η ίδια θεωρία υπάρχει και για τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Πηγή: baby.gr
- Χαλασμός - Τι αφήνει πίσω της η κακοκαιρία
- Αντιδράσεις για το κλείσιμο του δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς παρά την κοινότητα Γιόλου
- «Κτυπά» ανελέητα την Κύπρο η κακοκαιρία – Κλείνουν οι δρόμοι
- Χαρακτηρισμοί της 19χρονης για τον Κύπριο δικαστή: «Ήταν μισογύνης»
- 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου εξουδετέρωσε τον επίδοξο βιαστή της