ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για αυτό υπάρχουν καθρέφτες στα ασανσέρ

Η μορφή των ασανσέρ δεν ήταν πάντα όπως η σημερινή που εμείς γνωρίζουμε

Μπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τους καθρέφτες που υπάρχουν στα ασανσέρ ως ένα… αξεσουάρ ματαιοδοξίας, προκειμένου να φτιάξουν τα μαλλιά τους ή να ισιώσουν τον γιακά από το πουκάμισό τους, ωστόσο υπάρχουν άλλοι σημαντικοί λόγοι για την ύπαρξή τους.

Η μορφή των ασανσέρ δεν ήταν πάντα όπως η σημερινή που εμείς γνωρίζουμε. Παλαιότερα οι ανελκυστήρες έμοιαζαν περισσότερο με μεταλλικά, άσχημα κουτιά και τα δευτερόλεπτα παραμονής μέσα σε αυτά κυλούσαν δύσκολα.

Οι μηχανικοί αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό και υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι πίσω από την απόφασή τους να τοποθετήσουν καθρέφτες στα ασανσέρ.

Ασφάλεια

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που σχετίζονται με την ασφάλεια από την ύπαρξη ενός καθρέφτη σε έναν ανελκυστήρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τι κάνουν όλοι οι άλλοι δίπλα σας.

Κλειστοφοβία

Η είσοδος ενός κλειστοφοβικού σε έναν ανελκυστήρα είναι δύσκολο εγχείρημα. Ο μικρός χώρος, η έλλειψη αέρα, η αδυναμία να δουν τι συμβαίνει γύρω τους είναι όλοι οι παράγοντες που συμβάλλουν στο άγχος τους και έτσι η ύπαρξη ενός καθρέφτη συμβάλλει στη μείωσή του. Ο καθρέφτης δίνει την αίσθηση περισσότερου χώρου, κάνοντας το ασανσέρ να φαίνεται λιγότερο στενό και μικρό.

Απόσπαση προσοχής

Σε περίπτωση που βρεθείτε σε ένα ασανσέρ και για κάποιο λόγο χρειαστεί να μείνετε παραπάνω από τον εκτιμώμενο χρόνο, ένας καθρέφτης θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε.

Πηγή: readers

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση