ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γερουσιαστής κάνει twerk σε παραλία και προκαλεί σάλο

Τι απαντά στην κριτική

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση μιας γυναίκας γερουσιαστή στις ΗΠΑ καθώς εμφανίζεται να χορέυει twerk σε παραλία.

Ο λόγος για την Δημοκρατική από το Ρόουντ Άιλαντ Τιάρα Μακ, 28 ετών, που χρησιμοποίησε την επίσημη σελίδα της περιφέρειάς της στο TikTok την 4η Ιουλίου για να δημοσιεύσει ένα όχι και τόσο «κατάλληλο» κλιπ. Μάλιστα, το βίντεο στο οποίο κάνει twerking ανάποδα με ένα μπικίνι που κρύβει ελάχιστα, ανέβηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

«Ψηφίστε γερουσιαστή Μακ», φωνάζει αυτός που τραβά το βίντεο. Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από τις «πονηρές» ανάρτησεις της από το ταξίδι της στην παραλία, ενώ σε ένα άλλο ρωτούσε αν της επιτρεπόταν να δείξει τις θηλές της.

 

@mackdistrict6

a promised senator thirst trap at Block Island

original sound - Senator Tiara Mack

Η Μακ περιγράφει τον εαυτό της ως «μαύρη, queer γυναίκα». Το twerk της συγκέντρωσε γρήγορα περισσότερες από 70.000 προβολές, με έναν θαυμαστή να λέει: «Πρέπει να δω περισσότερους πολιτικούς να κάνουν αυτό».

 

@mackdistrict6 how many nip slips are allowed on americas day off? #wlw #rhodytiktok original sound - Senator Tiara Mack

 Πολλά ήταν και τα αρνητικά σχόλια που προσέλκυσε για το «κόλπο» της ώστε να μαζέψει περισσότερες ψήφους. «Αν ο αντίπαλός της δεν χρησιμοποιήσει αυτό το βίντεο, δεν θέλει να κερδίσει», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ άλλος την κατηγόρησε ότι «γύρισε την προεκλογική κούρσα χρόνια πίσω με αυτό».

 

@mackdistrict6

silly days off

original sound - Senator Tiara Mack

Ο Τάκερ Κάρλσον ήταν μεταξύ εκείνων που καυτηρίασαν την εμφάνιση της Μακ, παίζοντας το κλιπ στην εκπομπή του στο Fox News λέγοντας πως το «αποδεδειγμένο ταλέντο» της απέδειξε ότι είναι «το επόμενο ανερχόμενο αστέρι του Δημοκρατικού Κόμματος. Την είδαμε με το κεφάλι στην άμμο, να κάνει twerking, και σκεφτήκαμε: "Φίλε - αυτό είναι το Δημοκρατικό Κόμμα"», αστειεύτηκε.

 

@mackdistrict6

Body autonomy for those with a uterus, trans people , intersex youth , poor people, and everyone else

original sound - Senator Tiara Mack

 

Η Μακ πάντως δεν πτοήθηκε από τα σχόλια: Κράτησε το κλιπ στη σελίδα και δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο λέει ότι το twerk της ήταν ένα ισχυρό μήνυμα της «ελευθερίας του σώματος».

«Οι συζητήσεις σχετικά με το σώμα μου που έκανε twerking ανάποδα συσχετίζονται άμεσα με τη συζήτηση που γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη στιγμή», είπε η Μακ αναφερόμενη στην απόφαση για τις αμβλώσεις και συμπλήρωσε: «Η ουσία της συζήτησης για τις αμβλώσεις αφορά την ελευθερία του σώματος», είπε.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X