ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοιτήτρια βγάζει €650 τον μήνα πουλώντας φορεμένα εσώρουχα σε φετιχιστές

Η οικογένειά της πίστευε μέχρι πρόσφατα ότι η 30χρονη κοπέλα πληρώνει τις σπουδές της με την... ξυλουργική

Πάνω από 600 λίρες Αγγλίας (σχεδόν 660 ευρώ) τον μήνα ισχυρίζεται ότι «καθαρίζει» μία νεαρή Βρετανίδα, πουλώντας τα φορεμένα εσώρουχα και καλσόν της μέσω διαδικτύου σε φετιχιστές και «sugar daddies».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 30χρονη Μελ Μπράουν από το Νιουκάστλ είναι φοιτήτρια Φυσικής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και χρησιμοποιεί τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα κυρίως για να χρηματοδοτεί τις σπουδές της. Το online κατάστημα της Μπράουν έχει ήδη 20.000 επισκέψεις τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του, και η ζητηση είναι τόσο μεγάλη που η 30χρονη πλέον... «βάζει σπάνια πλυντήριο», αφού τα λερωμένα ήδη της κάνουν φτερά από τα ηλεκτρονικά «ράφια».

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, η Μπράουν πήρε την ιδέα να βγάλει στο σφυρί τα εσώρουχα και τα καλσόν της πριν από κάμποσο καιρό, όταν προσπάθησε να πουλήσει στο eBay κάποιες χρησιμοποιημένες μάσκες για το Halloween. Τότε δέχτηκε μια πρόταση από κάποιον να του πουλήσει... φορεμένα γάντια κουζίνας της μάρκας Marigold για 15 λίρες.«Έπρεπε οπωσδήποτε να είναι της συγκεκριμένης μάρκας. Αργότερα άρχισε να μου ζητά εσώρουχα. Αυτό με ενέπνευσε να ασχοληθώ πιο εντατικά και να ανοίξω το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα, για συμπληρωματικό εισόδημα ενώ σπουδάζω», λέει η 30χρονη.

Παρόλο που το αγόρι της Μελ ξέρει πως βγάζει η αγαπημένη του χρήματα, η οικογένεια και οι φίλοι της 30χρονη πίστευαν μέχρι πρόσφατα ότι η κοπέλα εξασφάλιζε τα προς το ζην και τα δίδακτρά της μέσα από την ενασχόλησή της με τη ξυλουργική, ένα αγαπημένο της χόμπι.

Τα αιτήματα που λαμβάνει η Βρετανίδα από πελάτες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της κυμαίνονται από σχετικά συνηθισμένα σε αρκετά εκκεντρικά. Ένας πελάτης της ζήτησε να του στείλει ένα καλσόν αφού πρώτα το φορέσει και κάνει πηδηματάκια με αυτό. Ένας άλλος (επίσης με φετίχ καλσόν) της ζήτησε να περπατήσει πάνω σε φρούτα και γλυκά πριν του στείλει το πακέτο του.

Ο συγκεκριμένος πελάτης μάλιστα ζήτησε και ένα μικρό βίντεο με τη συγκεκριμένη πράξη, αλλά και τα... πατημένα τρόφιμα μέσα στη συσκευασία, πληρώνοντας συνολοικά 45 λίρες.

Η 30χρονη πάντως δεν δείχνει διατεθειμένη να περιοριστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αφού πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα OnlyFans. Πλέον αυτοχαρακτηρίζεται και επίσημα sugar baby, αφού λαμβάνει δώρα και χρήματα από πολλούς «suggar daddies, πελάτες της ή μη.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα της στέλνουν εβδομαδιαία χρήματα χωρίς να ζητάνε κανένα αντάλλαγμα, ούτε καν σε μορφή... εσώρουχου.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X