ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίλαθλος έδειξε το στήθος της σε όλο το γήπεδο (vid)

Γίνεται… επαγγελματίας στο Onlyfans

Μια φίλαθλος από το Μεξικό, η οποία έγινε viral με τις εικόνες της στις οποίες φαίνεται να αποκαλύπτει το στήθος της σε ολόκληρο το γήπεδο τον περασμένο Οκτώβριο, αποφάσισε να κερδίσει και κάτι από όλη αυτή την προβολή. Έτσι είναι μία ακόμη που δημιούργησε λογαριασμό στο Onlyfans, μια πλατφόρμα γνωστή για το πικάντικο περιεχόμενό της.

«Γεια σας, κάντε συνδρομή για να μάθετε όλα μου τα μυστικά», έγραψε η 31χρονη Carla Garza στον λογαριασμό της, όπου ζητά 14 ευρώ τον μήνα από όποιον θέλει να την παρακολουθεί.

Η Μεξικανή μπήκε στην πλατφόρμα αφότου έγινε διάσημη στο διαδίκτυο για όσα έγιναν στον αγώνα της 13 Οκτωβρίου ανάμεσα στην Tigres UANL και στην C.F. Pachuca, σύμφωνα με το το Jam Press.

Η ομάδα Tigres επρόκειτο να εκτελέσει πέναλτι με το σκορ να είναι ισοπαλία στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Τελικά σκόραραν το νικητήριο γκολ, το πλήθος τρελάθηκε και η συγκεκριμένη γυναίκα ακόμη περισσότερο.

Στις εικόνες, η φίλαθλος φαίνεται να σηκώνει τη μπλούζα της και να δείχνει το στήθος της στο πλήθος. Χοροπηδάει ενθουσιασμένη μπροστά σε χιλιάδες ακόμη που πανηγυρίζουν.

Οι άλλοι φίλαθλοι μάλιστα πόζαραν για σέλφι με την τόπλες γυναίκα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Κοινωνία  |  Viral  |  Hot  |  Gossip

Viral: Τελευταία Ενημέρωση