ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχει πάει με 700 άνδρες - Ο λόγος που θα βγει γυμνή στους δρόμους

Η υπόσχεση που έδωσε

H Πάολα Σαουλίνο είναι η πιο «καυτή» οπαδός της Νάπολι και ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του OnlyFans στην Ιταλία.

Η 34χρονη γεννήθηκε και πήγε σχολείο στη Νάπολη. Έχει συνδέσει το όνομά της με την πόλη αλλά και με το καμάρι της, την ομάδα του Σπαλέτι που είναι σχεδόν… πρωταθλήτρια για τη φετινή σεζόν.

Η Πάολα σπούδασε υποκριτική, έπαιξε θέατρο σε Ρώμη και Μιλάνο, η φήμη της έφτασε έως το Λος Άντζελες, αλλά γρήγορά κατάλαβε ότι μέσα από το OnlyFans θα μπορούσε να κερδίσει φήμη και χρήμα έτσι κι έγινε.

Το 2016 στο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ιταλία είχε υποσχεθεί σεξ σε όποιους ψηφίσουν «όχι» και αμέσως ξεκίνησε περιοδεία για να εκπληρώσει την υπόσχεσή της. Υποστήριξε μάλιστα ότι πήγε με 700 άνδρες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της…

Η Πάολα ξαναχτύπησε

Η Πάολα πριν από λίγες ημέρες έδωσε νέα υπόσχεση! Εάν η Νάπολι κερδίσει το Champions League θα βγει γυμνή στους δρόμους της πόλης του Νότου και θα παρελάσει πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο! 

«Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και είναι κάτι που μπορώ να αντέξω οικονομικά. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι η ενοικίαση λεωφορείου είναι το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sexy  |  Viral  |  Κόσμος

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X