ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος επιβάτης αεροπλάνου: «Το χειρότερο γεύμα στον κόσμο»

Η αηδιαστική φωτογραφία που έγινε viral

Σε ένα πρόσφατο περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη προσοχή και κριτική στο διαδίκτυο, η Qantas Airlines βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαμάχης σχετικά με ένα γεύμα που σερβιρίστηκε σε μία από τις πτήσεις της. Χαρακτηρισμένο από επιβάτες και διαδικτυακούς χρήστες ως κάτι που έμοιαζε με «φαγητό φυλακής» ή «φαγητό σκύλου», μια φωτογραφία του γεύματος κοινοποιήθηκε σε ένα subreddit αφιερωμένο στην αεροπορική εταιρεία, πυροδοτώντας καταιγισμό σχολίων και εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τα πρότυπα της τροφοδοσίας εν πτήσει.

Η φωτογραφία, με χιουμοριστική λεζάντα «γεύμα που επέζησα» λόγω τυπογραφικού λάθους του ταξιδιώτη, έγινε μια ακούσια αλλά ταιριαστή περιγραφή της γευστικής εμπειρίας. Αυτό το λάθος οδήγησε σε ένα κύμα κοινού γέλιου και δυσπιστίας για την παρουσίαση του γεύματος.

 

Απαντώντας στην viral διάδοση της φωτογραφίας και στη συνοδευτική κριτική, μια εκπρόσωπος της Qantas Airlines εξέφρασε την απογοήτευση της εταιρείας. Τόνισε ότι η αεροπορική εταιρεία έχει ως στόχο να προσφέρει ευχάριστες γευστικές εμπειρίες στους επιβάτες της, αναγνωρίζοντας ότι το εν λόγω γεύμα δεν ανταποκρινόταν στα συνήθως υψηλά πρότυπα της Qantas. «Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ευχάριστων γευστικών εμπειριών και αυτό υπολείπεται κατά πολύ των υψηλών προτύπων μας», δήλωσε η ίδια, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας για ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ταξιδιώτης που δημοσίευσε τη φωτογραφία διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη «πριν από αρκετό καιρό» και σημείωσε ότι παρά την αντιαισθητική εμφάνιση του γεύματος, αυτό «δεν είχε τόσο κακή γεύση όσο φαίνεται». Το σχόλιο αυτό προκάλεσε περαιτέρω συζήτηση μεταξύ των χρηστών του Reddit, με πολλούς να είναι περίεργοι για το αν το γεύμα είχε αλλοιωθεί από τον επιβάτη πριν τραβηχτεί η φωτογραφία ή αν είχε σερβιριστεί στην κατάσταση που απεικονίζεται.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί υπενθύμιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι αεροπορικές εταιρείες στη διατήρηση του ποιοτικού ελέγχου των γευμάτων κατά τη διάρκεια της πτήσης, μιας κρίσιμης πτυχής της συνολικής ταξιδιωτικής εμπειρίας. Επισημαίνει επίσης τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως πλατφόρμα για τους καταναλωτές να εκφράζουν τις απόψεις τους και για τις εταιρείες να ανταποκρίνονται στα σχόλια.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση