ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη καλόγρια με φιλί δύο γυναικών

Η καλόγρια τις είδε να φιλιούνται και αποφάσισε να επέμβει

Έξαλλη έγινε, -όπως φαίνεται και στο βίντεο- μια καλόγρια στην Ιταλία όταν είδε δυο γυναίκες να φιλιούνται στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης.

Συγκεκριμένα, δυο μοντέλα η Serena de Ferrari και η Βρετανίδα Kyshan Wilson έκαναν φωτογράφιση για ένα ιταλικό περιοδικό. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες πρωταγωνιστούν επίσης σε μια ιταλική σαπουνόπερα, συμμετείχαν στα γυρίσματα για το περιοδικό Not Yet.

Η καλόγρια τις είδε να φιλιούνται και αποφάσισε να επέμβει. Πήγε κοντά και αφού τις χώρισε φώναξε: «Τι κάνεις; Αυτό είναι έργο του διαβόλου», καθώς οι γυναίκες γελούσαν με το ξέσπασμά της.

Η μοναχή επέπληξε το συνεργείο αλλά και τα δυο μοντέλα και στην συνέχεια έκανε τον σταυρό της λέγοντας: «Ο Ιησούς, ο Ιωσήφ και η Μαρία».

Η make up artist Roberta Mastalia, η οποία συμμετείχε στο γύρισμα, είπε: «Ήμασταν σε τοποθεσία στην ισπανική Συνοικία στη Νάπολη, σε ένα μικρό δρόμο με τα δύο μοντέλα, όταν ξαφνικά η μοναχή πέρασε. Μας ρώτησε αν είχαμε πάει στη λειτουργία εκείνη την ημέρα και όταν είπαμε "Όχι", άρχισε να κατηγορεί τους νέους για τον κορονοϊό και μετά είδε τα δύο μοντέλα να ποζάρουν έτοιμα να φιληθούν και τότε έτρεξε μπροστά για να τους χωρίσει. Έπειτα έπρεπε να ζητήσουμε από την καλόγρια να φύγει καθώς της εξηγήσαμε ότι είχαμε δουλειά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Serena de Ferrari (@serenaltair)

Η Serena δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram με το σχόλιο: «Ο Θεός δεν αγαπά τα LGBT», ενώ η Kyshan, 19 ετών, γεννημένη στο Λονδίνο, έκανε ανάλογη ανάρτηση.

Ο Antonello Sannino, μιας τοπικής ομοφυλοφιλικής κοινότητας, είπε: «Ήταν ομοφοβική συμπεριφορά από την μοναχή, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν επιθετική. Φαίνεται ότι η μοναχή ήταν εξοργισμένη με αυτό που είδε, κάτι που θα ήταν κατανοητό αν ήταν άλλη εποχή».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X