ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Τσελεστίνα: «Ξεφτίλα οι φετινές εκλογές»

H υποψήφια Πρόεδρος δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της

24news team

Τον εκνευρισμό της για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων εξέφρασε μέσα από μια σειρά αναρτήσεων η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

Η υποψήφια που κατάφερε να γίνει viral με τις κατά καιρούς δηλώσεις της, τοποθετήθηκε μέσω Facebook δείχνοντας την δυσαρέσκειά της για την όλη διαδικασία και το ποσό που πρέπει να καταβάλει κάποιος προκειμένου να κατέλθει υποψήφιος στις Προεδρικές Εκλογές.

Η Τσελεστίνα, δεν δίστασε να εκφραστεί με έντονο τρόπο, γράφοντας ανάμεσα σε άλλα: «Ξεφτίλα οι φετινές εκλογές.»

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της:

«Ούτε Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά ξέρει αυτή η κυβέρνηση. Μας έδωσαν τα έντυπα στις 23 που όλοι έφυγαν διακοπές, θέλουν φωτό της ταυτότητας λες και δεν μας έχουν στο σύστημα, και μου έστειλε η ΑΗΚ 2 χρεώσεις διαφορετικών περιόδων μαζί να πληρωθούν και τα δύο 11/1 πόσο 1,200. Όχι δεν είναι καθόλου τυχαίο και πολιτικό τώρα που πρέπει να πληρώσω 2,000 για υποβολή υποψηφιότητας. Με άλλα λόγια για να υποβάλεις υποψηφιότητα πρέπει να παίρνεις 5,000 τον μήνα μισθό κατά τα άλλα δικαιούται οποιοσδήποτε. Εγώ τα βγάζω πέρα τον κόσμο λυπούμαι και εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου να μπορέσω να υποβάλω υποψηφιότητα να βοηθήσω τον κόσμο που υποφέρει διότι αυτοί είναι χειρότεροι από Τούρκοι. Ευλογημένο νέο έτος!»

«Η διαδικασία είναι παράνομη διότι. Σε περιπτώσεις όπου θες να αλλάξει κάτι και δεν σε καλύπτει ο νόμος ή δεν υπάρχει νόμος πρέπει να πάρεις υπογραφές. Επομένως αυτό και μόνο το αποδεικνύει. Η υποψηφιότητα είναι δικαίωμα κάθε πολίτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X