ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eurovision: Άγριο κράξιμο στην Ελλάδα για το 4αρι στην Κύπρο

«Δώσαμε 4 στην Κύπρο?!»

24news team

Η Loreen είναι η φετινή νικήτρια της Eurovision αφού με το τραγούδι της «Tatoo» μάγεψε το κοινό το οποίο απλόχερα της έδωσε την πρώτη θέση επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα προγνωστικά που την ήθελαν ως το απόλυτο φαβορί του διαγωνισμού τραγουδιού. Η Κύπρος με την εξαιρετική εμφάνιση του Andrew Lambrou κατέλαβε την 12η θέση στην τελική κατάταξη συγκεντρώνοντας 126 βαθμούς (68 από τις επιτροπές και 58 από το televoting).

Αυτό, ωστόσο, που θα θυμόμαστε από την φετινή διοργάνωση δεν θα είναι ούτε η νικήτρια Loreen ούτε το πόσο καλός ήταν ο Andrew επί σκηνής αλλά το 4αρι που έδωσε, για κάποιο λόγο, η Ελλάδα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα  η επιτροπή της Ελλάδας ψήφισε ως εξής:

Σερβία – 1
Ελβετία – 2
Αλβανία – 3
Κύπρος – 4
Αυστραλία – 5
Σουηδία – 6
Αυστρία – 7
Ισραήλ – 8
Πορτογαλία – 10
Βέλγιο – 12

Μετά την ανακοίνωση από τον Φώτη Σεργουλόπουλο ξέσπασε ντόρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν. Με σχόλια οι πολίτες γιουχάρουν την πενταμελή κριτική επιτροπή της Ελλάδας, κράζοντάς την για την απόφασή της η οποία ουσιαστικά στέρησε από την Κύπρο την είσοδό της στην 10άδα.

 

 

 

Πάντως σε αντίθεση με την επιτροπή το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας έδωσε στην Κύπρο το 12αρι!

Τσεχία – 1
Αρμενία – 2
Γαλλία – 3
Αλβανία – 4
Ιταλία – 5
Νορβηγία – 6
Ισραήλ – 7
Σουηδία – 8
Φινλανδία – 10
Κύπρος – 12

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X