ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εταιρεία επιτρέπει διαλείμματα στους υπαλλήλους... για αυτοϊκανοποίηση

Τους παρέχει και ειδικό χώρο με όλα τα βοηθήματα

Η εταιρία ταινιών ενηλίκων «Erika Lust Films», με έδρα τη Βαρκελώνη της Ισπανίας προσφέρει σε όλους τους υπαλλήλους της καθημερινά διαλείμματα μισής ώρας για αυνανισμό.

Στα γραφεία της εταιρείας μάλιστα έχει δημιουργηθεί και ειδικός χώρος, ο λεγόμενος «σταθμός αυνανισμού», ο οποίος έχει εξοπλιστεί με όλα τα σεξουαλικά βοηθήματα και παιχνίδια, από εταιρείες του είδους που θέλησαν με τις χορηγίες αυτές να εμπλακούν στο ανέβασμα του… ηθικού των εργαζομένων, με την απαραίτητη διαφήμισής τους ασφαλώς. Η ιδιοκτήτρια της εταιρίας, η Erika Lust εξηγεί πως αυτό είναι όχι μόνο μια κίνηση εκτίμησης προς τους εργαζόμενους, αλλά και ένας τρόπος για να αισθάνονται καλά και κατά συνέπεια, να αποδίδουν καλύτερα.

«Η αλήθεια είναι ότι ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν το άγχος, να ρυθμίσουν τον ύπνο τους και να συνδεθούν με το σώμα και τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων», λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρίας που ελπίζει ότι η πρωτοβουλία της θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα και πως σύντομα, περισσότερες εταιρείες θα συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία.

Τι λένε όμως οι εργαζόμενοι; Οι περισσότεροι έχουν δει το «διάλειμμα» θετικά. Λένε μάλιστα ότι αυτό τους βοηθάει να ανακουφιστούν από το άγχος και κατά τη διάρκεια της ημέρας να αποδίδουν ακόμη περισσότερο και να είναι παραγωγικοί. Τους βοηθάει επίσης όπως δηλώνουν να αποβάλλουν την όποια επιθετικότητα έχουν ή μπορεί να εμφανίσουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

H Erika Lust είναι Σουηδή σεναριογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και συγγραφέας. Ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη και θεωρείται μια από τις πρωτοπόρες της φεμινιστικής πορνογραφίας.

Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες με κύριο θέμα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Το 2004 ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Erika Lust Films, η οποία εξειδικεύεται στις φεμινιστικές ερωτικές ταινίες.

Η ίδια προτιμά να χρησιμοποιεί για το έργο της, τον όρο «ηθικό πορνό». Η δουλειά της διαφέρει μεταξύ άλλων από το συμβατικό πορνό, καθώς στην εταιρεία της εργάζονται κυρίως γυναίκες, από το μακιγιάζ έως την κάμεραμαν και την τεχνικό ήχου.

Οι ταινίες της έχουν διακριθεί σε διάφορα φεστιβάλ, ενώ το 2019 ήταν ανάμεσα στη λίστα του BBC («BBC 100 Women 2019») με τις 100 πιο επιδραστικές γυναίκες του κόσμου.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση