ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έστησε την απαγωγή του για να δει την ερωμένη του

Η αστυνομία του ζητάει αποζημίωση

Κάπως το… παράκανε ένας 36χρονος από την Αυστραλία, για να καλύψει την απιστία του!

Ο Paul Iera σκηνοθέτησε την απαγωγή του, για να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την ερωμένη του, χωρίς να το καταλάβει η σύντροφός του.

Ο Iera έφυγε από το σπίτι του και είπε στην σύντροφό του ότι θα πήγαινε να συναντήσει «έναν τύπο» αλλά λίγο αργότερα, η γυναίκα, που δεν κατονομάζεται, πήρε ένα μήνυμα στο κινητό της από την ερωμένη του, η οποία της έλεγε ότι είχαν απαγάγει τον 26χρονο.

«Σε ευχαριστώ που μου έστειλες τον Paul. Θα τον κρατήσουμε μαζί μας μέχρι το πρωί. Κανείς δεν θα του κάνει κακό, σου δίνω τον λόγο μου. Η εκδίκηση είναι σκ@λ%» έγραφε η ερωμένη του Iera.

Η σύντροφός του κάλεσε την αστυνομία, η οποία άρχισε να ελέγχει το υλικό από κάμερες ασφαλείας και να μιλά με μάρτυρες, σύμφωνα με τη New York Post.

Στο μεταξύ, ο «απατεώνας» τηλεφώνησε στον πατέρα του την επόμενη ημέρα, λέγοντάς του ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής το προηγούμενο βράδυ αλλά τον είχαν αφήσει ελεύθερο στο αυτοκίνητό του.

Η αστυνομία πραγματοποίησε «έλεγχο υψηλού κινδύνου» στο βαν του Iera, θεωρώντας ότι ακόμα τον κρατούσαν όμηρο μέσα σε αυτό.

Τον βρήκαν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο και υποστήριξε ότι τον απήγαγαν «άγνωστοι από τη Μέση Ανατολή» με εντολή της ερωμένης του.

Το… σενάριο που έστησε κατέρρευσε δύο εβδομάδες αργότερα όταν η αστυνομία βρήκε υλικό από κάμερα ασφαλείας που αποδείκνυε ότι πέρασε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς με την ερωμένη του.

Του ζητά αποζημίωση η αστυνομία

Στη δίκη του, που διεξήχθη σήμερα, ο πρόεδρος τον «κατσάδιασε» για την αποτρόπαια συμπεριφορά του, λέγοντάς του ότι οι πράξεις του υποκινήθηκαν από τον πιο «ανούσιο λόγο».

«Στείλατε ανησυχητικά, τρομακτικά μηνύματα στην σύντροφό σας για να κερδίσετε επιπλέον χρόνο με την ερωμένη σας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Iera καταδικάστηκε σε 350 ώρες κοινωφελούς εργασίας και υποχρεούται να καταβάλλει 16.000 δολάρια στην αστυνομία, που ξόδεψε 200 ώρες να τον ψάχνει!

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση