ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά

Δείτε τον λόγο

Αν το γεγονός ότι είστε περιτριγυρισμένοι από παιδιά σας κάνει να αναστατώνεστε όταν τρώτε ένα πιάτο μακαρόνια, τότε αυτό το εστιατόριο στις ΗΠΑ βρήκε την λύση.

Το Nettie's House of Spaghetti στο Tinton Falls του Νιου Τζέρσεϊ ανακοίνωσε ότι «δεν θα επιτρέπει πλέον σε παιδιά κάτω των 10 ετών να δειπνούν στο εστιατόριο» από τις 8 Μαρτίου.

Σε αναρτήσεις που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το εστιατόριο ανέφερε: «Αγαπάμε τα παιδιά. Πραγματικά, πραγματικά, τα αγαπάμε. Αλλά τον τελευταίο καιρό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να φιλοξενήσουμε παιδιά στο Nettie's».

«Μεταξύ των αυξομειώσεων του θορύβου, της έλλειψης χώρου για καρεκλάκια, του καθαρισμού τρελών ακαταστασιών και της ευθύνης των παιδιών που τρέχουν στο εστιατόριο, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε τον έλεγχο της κατάστασης».

Η απόφαση του ιταλικού εστιατορίου έγινε δεκτή με επαίνους στο διαδίκτυο.

Ένας χρήστης πρόσθεσε: «Φανταστική ιδέα. Έχοντας εργαστεί στον κλάδο από τα 14 μου χρόνια, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο πρόσφατο παρελθόν. Τα παιδιά είναι εκτός ελέγχου και οι περισσότεροι γονείς αγνοούν. Η περιφρόνηση των τρόπων και της κοινής αξιοπρέπειας είναι εξωπραγματική».

Ένας δεύτερος δήλωσε στο Instagram: «Δεν έχω πάει ποτέ στο Nettie's, αλλά το γεγονός ότι ξέρω ότι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθώ με παιδιά σε ένα εστιατόριο κάνει αυτό το κατάστημα πολύ πιο ελκυστικό. Θα έρθω σύντομα».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση