ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερωτικά σκάνδαλα που... ταρακούνησαν το ποδόσφαιρο! (pics,vid)

Μπάλα, λεφτά και γυναίκες!

Μπάλα, λεφτά και γυναίκες! Άλλοτε ιερόδουλες, άλλοτε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, άλλοτε... πήγαν να εκμεταλλευτούν και άλλοτε ήταν σύντροφοι φίλων και συμπαικτών!

Απ' όλων των ειδών τα... σκάνδαλα έχουν γίνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και εμείς #menoumespiti και θυμόμαστε μερικά εξ αυτών!

O Κριστιάνο Ρονάλντο και το... αμαρτωλό βράδυ στο Λα Βέγκας

 

Σύμφωνα με το «Spiegel» ο Πορτογάλος είχε ασκήσει σεξουαλική βία στην Κάθριν Μαγιόρκα, με την ίδια να είναι καλεσμένη του σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Τελικά, η κατηγορία αποσύρθηκε με τον Ρονάλντο να της δίνει 375.000 δολάρια.

Το θέμα επανήλθε όμως και το δικαστήριο του Λας Βέγκας τον αθώωσε.

«Ο Ρονάλντο είναι γκέι»;

 

Σε γαλλικό τηλεοπτικό σόου, το 2015, ειπώθηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σχέση με τον Μπαντρ Χάρι!

Συγκεκριμένα, ο Estelle Denis είχε κεντρικό θέμα συζήτησης τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Πορτογάλος είναι ομοφυλόφιλος.

Μάλιστα, τότε, η «Extra Confidencial» έκανε αναφορά στις συχνές ιδιωτικές πτήσεις του Ρονάλντο στο Μαρόκο για να βλέπει τον φίλο του κικ μπόξερ Μπαντρ Χάρι.

Η... υπόθεση βιασμού με τον Νεϊμάρ

 

Μια κοπέλα από το Σάο Πάολο υποστήριζε ότι στις 15 Μαΐου ήταν στο Παρίσι γιατί αφού είχε επικοινωνία, μέσω instagram με τον Νεϊμάρ. Ο άσος των πρωταθλητών Γαλλίας, πήγε να τη συναντήσει υπό την επήρεια αλκοόλ στο ξενοδοχείο της.

Όντας μεθυσμένος, βάσει των κατηγοριών της κοπέλας, έγινε επιθετικός και την βίασε.

Μάλιστα είχε προσπαθήσει να βιντεοσκοπήσει δίχως εκείνος να το γνωρίζει.

Μόνο που το βίντεο εκείνο της γύρισε μπούμερανγκ. Φάνηκε πως ήταν εκείνη που επιδίωξε την επαφή μαζί του και μάλιστα τον χτύπησε καθώς ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήθελε απλά ν' αποχωρήσει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο είχαν βρεθεί.

Πλέον, η βραζιλιάνικη Αστυνομία ασχολείται μαζί της καθώς έχει επιβαρυνθεί με κατηγορίες συκοφαντίας, εκβιασμού και απάτης από την υπόθεση η οποία ταλαιπώρησε τον Νεϊμάρ.

Ο Μπενζεμά, ο Ριμπερί κι η 16χρονη!

Η εθνική Γαλλίας ταρακουνήθηκε για τα καλά όταν η 16χρονη Μαροκινή ιερόδουλη Ντεχάρ αποκάλυψε ότι συνευρέθηκε με τους Μπενζεμά και Ριμπερί. Ετσι, οι δυο τους βρέθηκαν ενώπιον των Αρχών. Αργότερα, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, όταν η Ντεχάρ δήλωσε πως οι δύο παίκτες δεν ήξεραν την ηλικία της.

Ο Μπενζεμά και το κύκλωμα εκβιαστών κατά του Βαλμπουενά

 

Ενα χρόνο μετά το σκάνδαλο με την ιερόδουλη, ο Μπενζεμά βρέθηκε κατηγορούμενος ως μεσάζοντας σε κύκλωμα που απειλούσε τον Ματιέ Βαλμπουενά να δημοσιοποιήσει κασέτα ερωτικού περιεχομένου αν εκείνος δεν τους έδινε λεφτά. Τελικά, ο Μπενζεμά αθωώθηκε αλλά η ιστορία αυτή του στέρησε το δικαίωμα να παίξει ξανά για την εθνική. Ο Μπενζεμά μάλιστα είπε πρόσφατα πως ο Βαλμπουενά δεν είπε ποτέ τα πράγματα πως ακριβώς έγιναν.

Ο Χουλκ κι ο γάμος με την ανιψιά της γυναίκας του!

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Χουλκ, ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της κινεζικής Σανγκάη SIPG με θητεία σε Πόρτο και Ζενίτ, χώρισε την επί δώδεκα χρόνια σύζυγό του (και μητέρα των τριών παιδιών του), Άιραν Άνζελο ντε Σόουζα.

«Συνηθισμένο για ποδοσφαιριστή», θα πει κάποιος. Το... πικάντικο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι ο Χουλκ την χώρισε για να συνάψει δεσμό με την... ανιψιά της, Καμίλα! Με την ξαδέλφη των παιδιών του δηλαδή!

Ο Χουλκ, όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού παντρεύτηκε την Καμίλα, προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει βίζα και να μείνει μαζί του στην Κίνα.

Ο Γκιγκς τού είχε... ανοίξει το δρόμο!

 

Το 2011 όλη η Βρετανία μιλούσε για τον Ράιαν Γκιγκς. Κι όχι για τα κατορθώματά του εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αλλά για την ερωτική του σχέση με την γυναίκα του αδερφού του!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003, πριν εκείνη κάνει σχέση με την αδερφό του, αλλά τότε ο Γκιγκς περίμενε το παιδί του από τη γυναίκα του.

«Ήξερα ότι ήταν λάθος. Ήταν η χειρότερη δυνατή προδοσία. Προσπάθησα να το σταματήσω αλλά η σχέση μου με τον Ράιαν ήταν σαν εθισμός. Έκανα ό,τι μου έλεγε, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Εκείνος έβαζε τους όρους. Υπήρχαν συνεχείς κλήσεις, συνεχή μηνύματα, συνεχή ραντεβού. Ο Ράιαν δεν ήταν ποτέ ρομαντικός μαζί μου», είχε δηλώσει η 28χρονη.

Πέρασε καιρός, αλλά τελικά ο Ρόντρι συγχώρεσε τον αδερφό του.

Ο Τέρι με την γυναίκα του συμπαίκτη και γείτονά του Μπριτζ!

 

Ο Τζον Τέρι διατηρούσε σχέση με την Βανέσα Περονσέλ, τη σύζυγο του Ουέιν Μπριτζ.

Όταν αυτό έγινε γνωστό, ο αριστερός μπακ της Τσέλσι έφυγε για την Σίτι. Μάλιστα, όταν οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωποι, ο Μπριτζ δεν του έδωσε το χέρι.

«Το πιο απογοητευτικό είναι το ότι μάλλον είμαι πιο διάσημος για το χέρι που δεν έδωσα σε κάποιον παρά για τις αγωνιστικές μου επιδόσεις», είπε ο Μπριτζ. Ο Τέρι, φυσικά, συνεχίζει κανονικά τη ζωή του με την γυναίκα του να τον έχει συγχωρέσει.

Μπέκαμ: Τα εσώρουχα της Βικτόρια και το μόριό του που μοιάζει με... εξάτμιση τρακτέρ!

 

Η Βικτόρια Μπέκαμ τρεις φορές έχει καταφέρει να ανοίξει τα στόματα!

Η σύζυγος του Μπεκς έχει δηλώσει πως ο άντρας της δανείζεται από την ίδια τα εσώρουχά της. Αργότερα δήλωσε πως της παίρνει και τα καλλυντικά ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα προσόντα του, παρομοιάζοντας του μόριο του Ντέιβιντ με «εξάτμιση τρακτέρ».

Συγκεκριμένα είχε πει το 2008: «Έχει πολύ μεγάλο όργανο. Πράγματι. Το βλέπετε και στη διαφήμιση, είναι σαν εξάτμιση τρακτέρ».

Ο Ρονάλντο και το σκάνδαλο με την τραβεστί και τα ναρκωτικά!

 

Όταν ήταν 31 ετών και ενώ έπαιζε στη Μίλαν, ο Ρονάλντο έγινε πρωταγωνιστής σε ένα σκάνδαλο με τραβεστί!

Το περιστατικό συνέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Άντρια Αλμπερτίν δήλωσε πως την κάλεσε να του κάνει παρέα σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, όπου παρούσες ήταν άλλες δύο φίλες της. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η ίδια, ο Βραζιλιάνος τις έστειλε να του φέρουν ναρκωτικά και όταν εκείνες άργησαν εξοργίστηκε και αρνήθηκε να πληρώσει για τις υπηρεσίες τους.

Το «φαινόμενο» αρνήθηκε ότι έχει πάρει ναρκωτικά. Όχι και τη συνάντηση, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι νόμιζε ότι θα έβρισε ιερόδουλες.

«Έκλαψα πολύ. Ήταν απίστευτα μεγάλη ντροπή και τεράστια απογοήτευση. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη κι εγώ έκανα ένα μεγάλο. Όταν πήγα στο συγκεκριμένο μέρος κατάλαβα ότι ήταν τραβεστί και προσπάθησα να δώσω ένα τέλος ώστε να επιστρέψω σπίτι μου. Ήταν μία χαζή κίνηση από την πλευρά μου και όλος ο κόσμος μιλούσε για το λάθος μου. Ευτυχώς η αστυνομία ερεύνησε το περιστατικό και όλα αποδείχτηκαν. Παρά τα όσα γράφτηκαν ουδέποτε έκανα χρήση ναρκωτικών. Ήταν μία τραγική στιγμή, η χειρότερη στη ζωή μου που θα την κουβαλάω για πάντα», είπε αργότερα για το θέμα ο θρυλικός «R9».

Ο Βράνιες, η Καρλέσουσα και ένα σκάνδαλο με άπειρα επεισόδια

 

Τον περασμένο Γενάρη ο Βράνιες πρωταγωνίστησε σε ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου με τον ίδιο και την Καρλέουσα να είναι στα... μανταλάκια κάθε μέρα, μιας και ένα νέο επεισόδιο ερχόταν να προστεθεί στο ερωτικό τους σίριαλ.

Ο ίδιος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, εκείνη χάλασε το γάμο της και μετά ήρθε μια χιονοστιβάδα με απίστευτο ξεκατίνιασμα στα social media που τελικά κατέληξε στα δικαστήρια.

Ο Ικάρντι που πρόδωσε τον «αδερφό» του για την Νάρα

Όταν ο Ικάρντι άφηνε την Σαμπντόρια για την Ίντερ, ο Τύπος έβγαλε στην φόρα την ερωτική του σχέση με τη νυν σύζυγό του Γουάντα Νάρα. Που είναι το πρόβλημα; Η Νάρα ήταν η γυναίκα του αδερφικού του φίλου και συμπαίκτη Μάξι Λόπες.

Τελικά, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 ενώ Μάξι Λόπες και Νάρα έχουν κάκιστες σχέσεις με τον πρώην επιθετικό της Τορίνο να λέει πως δε τον αφήνει να βλέπει καν τα παιδιά του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X