ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίορκος αστυνομικός αλά Breaking Bad περνούσε ζωή... χαρισάμενη

Τον «έφαγε» η... φιγούρα στα social media

Το σενάριο του Breaking Bad θέλησε να κάνει πραγματικότητα ένας αστυνομικός στη Βρετανία, ο οποίος έστησε ένα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και έπειτα πωλούσε πειρατικές συνδρομές καλωδιακής, και «έτρωγε» τα λεφτά ζώντας μια πολυτελή ζωή με τη σύζυγό του.

Τα κέρδη που αποκόπισε ο αστυνομικός Ντάνιελ Έιμσον από την απάτη με τις συνδρομές καλωδιακής τηλεόρασης αγγίζουν, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα 5 εκατ. δολάρια.

Ο Ντάνιελ και η σύζυγός του Ρέιτσελ «διαφήμιζαν» τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στα social media, όπου έχουν απαθανατιστεί να γευματίζουν σε εστιατόρια με αστέρια Μισελέν και να ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς.

Ο πρώην αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι αντιγράφει το σενάριο της δημοφιλούς σειράς και έφτασε να καλλιεργεί δύο εκτάσεις κάνναβης βγάζοντας αρκετά χρήματα ώστε αργότερα να φωτογραφίζεται με τη Ρέιτσελ στο εστιατόριο Alain Ducasse at The Dorchester που έχει τρία αστέρια Μισελέν, στο Λονδίνο, όπου ξόδεψαν 540 δολάρια και έπειτα στο επίσης βραβευμένο με αστέρια Μισελέν Northcote όπου γευμάτισαν ξοδεύοντας γύρω στα 800 δολάρια.

Πηγή: reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X