ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικό! Ποσό-μαμούθ που μπήκε κατά λάθος στην τράπεζα, τον έκανε δισεκατομμυριούχο

Μια οικογένεια από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ κοίταξε τον τραπεζικό της λογαριασμό και δεν πίστευε στα μάτια της.

Η ιστορία τους είναι τέτοια που χωρίς τα ρεπορτάζ, κανείς δεν θα τους πίστευε…

Το ποσό-μαμούθ που μπήκε κατά λάθος στην τράπεζα τον έκανε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο 47χρονος κτηματομεσίτης Darren James έγινε εκείνη τη μέρα πλουσιότερος κατά… 50 δισ. δολάρια! Γεγονός που τον έστειλε στην 25η θέση της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Έστω και για 4 μέρες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Fox, επέστρεψε στις 12 Ιουνίου στο σπίτι μετά τη δουλειά του και είδε τη γυναίκα του σοκαρισμένη. Είχε ελέγξει μόλις το υπόλοιπό τους στην τράπεζα από το κινητό και του είπε «ένα να δεις!»: «Την άνοιξε και είδα 50 δισ. δολάρια στον λογαριασμό μας», είπε ο James την Κυριακή.

«Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν ‘‘ποιος θα μας χτυπήσει την πόρτα;’’, επειδή δεν ξέρουμε κανέναν με τόσα πολλά λεφτά».

Η οικογένεια άρχισε να φλερτάρει με την ιδέα ενός πλούσιου και ξεχασμένου θείου που τους άφησε τα λεφτά, τα οποία τους έστειλαν πάνω από τον ιδρυτή της Nike, Phil Knight, σε όρους πλούτου.

Ο James και η σύζυγός του επικοινώνησαν αμέσως με την Chase Bank, τα χρήματα παρέμεναν ωστόσο στον λογαριασμό τους από το Σάββατο ως και την Τρίτη, 4 ολόκληρες μέρες.

«Ήμουν δισεκατομμυριούχος για 4 μέρες», είπε στο Fox, «ήταν ένα ωραίο συναίσθημα, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα». Η Chase Bank μίλησε για τεχνικό πρόβλημα που «είχε αντίκτυπο σε έναν μικρό αριθμό λογαριασμών», όπως είπε ο εκπρόσωπός της στο δίκτυο Fox…

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X