ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Επικό! Νόμιζε ότι ο γιος της έκανε πρόταση γάμου και του φώναζε «όχι, όχι» (vid)

Σαρώνει στο TikTok το video

Σαρώνει στο TikTok το video με την μητέρα που προσπαθεί να αποτρέψει τον γιο της από το να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
Viral έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες το video με μία μητέρα που μάλλον της αρέσει να παρεμβαίνει αρκετά στην ζωή του γιου της.

Σε αυτό λοιπόν, ο Danny βρίσκεται μαζί με την αγαπημένη του και τους γονείς του σε ένα ύψωμα και οι κινήσεις που κάνει δείχνουν οτι ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Μόλις το αντιλαμβάνεται αυτό η μαμά του που βρίσκεται εκεί, ακούγεται να λέει «Ντάνι, όχι, όχι», με τον πατέρα να συνεχίζει να τραβάει video από την αμηχανία του.

@catdaddan

My dad didn’t know what to do, so he just kept recording ##illneverforgetyou ##goodmemories ##makemomepic ##fy ##proposal

Never Forget You - Noisettes

Το σκηνικό αυτό έχει προβληθεί πάνω από 9,5 εκατομμύρια φορές στο TikTok, με τα περισσότερα σχόλια να χαρακτηρίζουν τυχερή την κοπέλα αν τελικά δεν έγινε η πρόταση γάμου, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ποια θα ήθελε να έχει δίπλα της έναν άνδρα με τόσο παρεμβατική μητέρα.

Ο Danny όμως, σε follow-up ανάρτηση που έκανε, εξήγησε οτι για προφανείς λόγους δεν θα έκανε πρόταση γάμου εκείνη τη στιγμή, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι η μαμά του την γλίτωσε, καθώς η πρόταση έγινε σε άλλη στιγμή και η απάντηση ήταν θετική.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Media

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση