ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικό! Έβαλε αισθητήρες παρκαρίσματος, αλλά κατάφερε να χτυπήσει 2 οχήματα

Τραβούσε τα μαλλιά του ιδιοκτήτης

Ατζαμής μόλις οδηγός, μόλις έβαλε αισθητές παρκαρίσματος κατάφερε να τρακάρει δύο φορές, μπροστά στον ιδιοκτήτη που τραβούσε τα μαλλιά του.

Κάποιοι άνθρωποι μάλλον δεν το έχουν με το παρκάρισμα και το ξεπαρκάρισμα, όποια τεχνολογία και να έχουν στην διάθεσή τους. Μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι και ο πρωταγωνιστής του παρακάτω video που έχει γίνει viral...

Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε πάει το όχημά της γυναίκας του, την Τετάρτη, σε ένα συνεργείο στο Έσεξ, προκειμένου να του κάνουν κάποιες επισκευές και να του τοποθετήσουν αισθητήρες που θα τον βοηθούν στο παρκάρισμα.

Οι κάμερες ασφαλείας λοιπόν κατέγραψαν την προσπάθειά του να βγει από τον χώρο που ήταν το όχημά του, η οποία ήταν τραγική. Όπως μπορείτε να δείτε στην αρχή κάνει πίσω και η σκούπα που βρισκόταν εκεί, την γλιτώνει για χιλιοστά. Όχι όμως και η BMW της αραβωνιαστικός του ιδιοκτήτη που βρισκόταν μπροστά του και ο οποίος τραβούσε τα μαλλιά του με αυτά που έβλεπε.

Στη συνέχεια, μάλλον επειδή είχε αγχωθεί, έκανε πάλι όπισθεν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει αυτή την φορά το όχημα που βρισκόταν πίσω.

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση