ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επική γκάφα! Ρεπόρτερ βγήκε στην τηλεόραση χωρίς παντελόνι

Πώς δικαιολογήθηκε

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που γίνεται η τηλεόραση, ανά τον κόσμο. Το κοινό απαγορεύεται, ενώ συχνά και οι ρεπόρτερ βγαίνουν ζωντανά από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Με αυτό ως δεδομένο, θα περίμενε ωστόσο κανείς οι ρεπόρτερ να βγαίνουν στο παράθυρο... ντυμένοι. Ο Γουίλ Ριβ έδωσε το πρωί της Τρίτης το ρεπορτάζ για τα φαρμακεία του μέλλοντος, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή GMA. Για λόγους προστασίας, ο Ριβ βγήκε από το σπίτι του και συνομίλησε με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές.

Ο Γουίλ φόρεσε ένα μοντέρνο στενό σακάκι και πουκάμισο που θα έλεγε κανείς πως αρμόζει σε έναν ρεπόρτερ που βγαίνει σε παράθυρο τηλεοπτικής εκπομπής. Εκείνο όμως που παρατήρησαν ορισμένοι χρήστες του Twitter, ήταν πως ο ρεπόρτερ «ξέχασε» να φορέσει παντελόνι. Πρώτος έκανε την παρατήρηση κάποιος τηλεκριτικός τοπικού αμερικανικού μέσου που έγραψε στο Twitter. «Γουίλ φόρεσε κανένα παντελόνι».

Ο ρεπόρτερ ετοιμαζόταν για την πρωινή του γυμναστική 

Ο ρεπόρτερ που έστησε ο ίδιος το κινητό του με το οποίο βγήκε ζωντανά στην εκπομπή δεν υπολόγισε σωστά και έτσι αντί το πλάνο να δείχνει από τη μέση και πάνω, αποκάλυπτε το γυμνό του πόδι. Ωστόσο, ο Γουίλ Ριβ ορκίστηκε πως δεν φορούσε το εσώρουχό του, αλλά ένα σορτσάκι γυμναστικής.

Όπως εξήγησε αργότερα και καθώς οι αναρτήσεις στο Twitter πλήθαιναν, αποφάσισε να φορέσει τα αθλητικά για την πρωινή του γυμναστική, πριν ακόμη βγει για να δώσει το ρερποτάζ. «Δεν θα με προσελάμβανα για οπερατέρ στο άμεσο διάστημα» αστειεύτηκε σε κάποιον από τους χρήστες που του έστειλε τα πειστήρια της... γκάφας.

«Προετοιμάστηκα για την γυμναστική μου μετά την εκπομπή λίγο πιο νωρίς. Η γωνία της κάμερας, αλλά και φίλοι, άνθρωποι της οικογένειας και αρκετοί εκατοντάδες ξένοι στα social media με έκαναν να το ξανασκεφτώ» έγραψε σε μεταγενέστερη ανάρτησή του ο ρεπόρτερ. «Πίσω στη δουλειά τώρα. Φοράω παντελόνι» έκλεισε ο Γουίλ Ριβ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X