ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασε τον σύζυγό της παρακολουθεί αγώνα στον γάμο τους (vid)

Έκανε το ίδιο και στον γάμο του αδελφού της

Σοβαρό λόγο για αίτηση διαζυγίου φαίνεται ότι βρήκε μια νεόνυμφη από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Την ημέρα του γάμου της, ο σύζυγός της παρακολουθούσε αγώνα ράγκμπι, κάτι που έκανε και στον γάμο του αδελφού της.

Η Ντάνι συνέλαβε τον σύζυγό της Μπλέικ να έχει τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο πάνω στο τραπέζι με την γαμήλια τούρτα τους και να παρακολουθεί την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας στο ράγκμπι κατά την διάρκεια της δεξίωσης του γάμου τους, τον Αύγουστο του 2020.

 

Ο Μπλέικ φανατικός με το ράγκμπι δεν θα μπορούσε να χάσει με τίποτα αγώνα της ομάδας του και έτσι ούτε η ημέρα του γάμου του, τον εμπόδισε. «Αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τον γάμο μας τρεις φορές λόγω Covid, επομένως δεν είχαμε άλλη επιλογή από τον επαναπρογραμματίσουμε κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν», είπε η Ντάνι.

«Δεν μου έκανε έκπληξη που έβλεπε το παιχνίδι και πιστεύω ότι η κουμπάρα μου του τοποθέτησε εκεί το τηλέφωνο», συνέχισε, αστειευόμενη ότι αυτός θα ήταν ένας καλός λόγος διαζυγίου. Μάλιστα, η Ντάνι δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 11,5 εκατομμύρια προβολές.

Πάντως, ο Μπλέικ δεν έδειξε να πτοείται. Αφού το έκανε στον δικό του γάμο, δεν τον εμπόδισε να κάνει κάτι αντίστοιχο και στον γάμο του αδελφού της γυναίκας του. Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο, έμεινε για 80 λεπτά καθηλωμένος στην οθόνη του κινητού βλέποντας ράγκμπι, την ώρα που παντρευόταν ο κουνιάδος του.

Η Ντάνι τον έβγαλε ξανά βίντεο, το οποίο και ανέβασε εκ νέου στο TikTok με τη λεζάντα: «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει». Στο βίντεο, ο Μπλέικ έχει τοποθετήσει το κινητό του πάνω στο τραπέζι και δείχνει να μην τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

«Ήμουν λιγότερο θυμωμένη καθώς αυτός δεν ήταν ο δικός μου γάμος. Αλλά για άλλη μια φορά δεν εκπλήσσομαι. Ο άλλος μου αδελφός καθόταν κοντά του και με έβαλε να αλλάξουμε θέση για να μπορεί να βλέπει κι αυτός. Ήξερα όταν αποφάσισα να παντρευτώ τον Μπλέικ ότι δεν θα ήμουν τόσο σημαντική όσο η αγαπημένη του ομάδα, αλλά ακόμα πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα», πρόσθεσε η Ντάνι.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X