ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας πολυτάλαντος «μαφιόζος»: Γνωρίστε τον πρωταγωνιστή της πιο «καυτής» ταινίας στο Netflix!

Είναι σίγουρα ο «άντρας του μήνα»

Ο 29χρονος Ιταλός Μικέλε Μορόνε, με το λάγνο βλέμμα και το θεληματικό πιγούνι, που υποδύεται τον μαφιόζο στην ταινία «365 Dni» του Netflix, η οποία βασίζεται στην ομότιτλη τριλογία της Μπλάνκα Λιπίνσκα, είναι σίγουρα ο «άντρας του μήνα»

Ρομαντική ψυχή παγιδευμένη στο σώμα ενός κακοποιού, διαταραγμένη προσωπικότητα ή κοινός εγκληματίας του ποινικού δικαίου; Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της νέας ταινίας «365 Dni» («365 ημέρες»), που έχει ανέβει στο top 10 του Netflix, με έναν Σισιλιάνο μαφιόζο να έχει απαγάγει μια Πολωνή γυναίκα και να της δίνει διορία έναν χρόνο για να τον ερωτευτεί έχει διχάσει το κοινό, καθώς το Σύνδρομο της Στοκχόλμης σε καμία περίπτωση δεν είναι έρωτας.

Σάλο έχουν προκαλέσει επίσης οι τολμηρές ερωτικές σκηνές που, όπως λένε μερικοί, αγγίζουν τα όρια του πορνό. Αντιθέτως, κανείς δεν ανέφερε κάτι αρνητικό για τον Ιταλό πρωταγωνιστή της, Μικέλε Μορόνε, ο οποίος εν μια νυκτί έγινε η νέα φαντασίωση των συνδρομητών της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Ο 29χρονος Ιταλός από το Μελενιάνο της Λομβαρδίας, εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδιστής -αυτός μάλιστα ερμηνεύει στο soundtrack-, ενώ τα ταλέντα του επεκτείνονται και στη ζωγραφική. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει δύο γιους, τον Μαρκούντο και τον Μπράντο, τους οποίους υπεραγαπά, ενώ χώρισε το 2018 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Η πρώην γυναίκα του είναι fashion designer από τον Λίβανο και αυτή τη στιγμή δουλεύει για τον Elie Saab, ενώ τρέχει και το δικό της concept store «Le Paradis Des Fous».

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος σε post του στο Instagram, «πριν από 1,5 χρόνο ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω τα πάντα. Δεν ήθελα πλέον να παίζω. Ημουν σε κατάσταση σοβαρής κατάθλιψης μετά το διαζύγιο από τη γυναίκα μου. Βρήκα δουλειά ως κηπουρός σε ένα απομακρυσμένο χωριό των 1.000 κατοίκων γιατί δεν είχα πια άλλα χρήματα στις τσέπες μου.

Η ζωή, όμως, είναι παράξενη, όταν είσαι κάτω, η μοίρα στέλνει μπροστά σου το σωστό τρένο και αν είσαι δυνατός μπορείς να το πάρεις. Πάντα να πιστεύεις στον εαυτό σου... Πάντα».

Ευτυχώς, για το νεοαποκτηθέν φανατικό κοινό του, που ήδη ψάχνει σε ποιες άλλες παραγωγές μπορεί να τον απολαύσει (απάντηση: στο «The Trial» στο Netflix), ο αναμφίβολα σέξι Μορόνε φαίνεται ότι ξεπέρασε τα ψυχολογικά του αδιέξοδα και επανήλθε δριμύτερος, καθώς πέρυσι ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ιταλίδα μπαλαρίνα Ελενα Ντ’Αμάριο.

Αν και οι φήμες αυτή τη στιγμή τον θέλουν ζευγάρι με την Πολωνή συμπρωταγωνίστριά του Αννα-Μαρία Σιεκλούκα, οι δυο τους επιμένουν πως είναι απλώς δυο πολύ καλοί φίλοι. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X