ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμειναν άφωνοι! Πήγε στον γάμο του…με ίδιο νυφικό με τη γυναίκα του (pics)

Πήγαν μαζί να επιλέξουν τα νυφικά τους

Μια πρωτότυπη, αν μη τι άλλο, ιδέα είχε ένα ζευγάρι στη Βρετανία. Συγκεκριμένα, και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν… το ίδιο νυφικό.

Καλά ακούσατε. Ο 53χρονος Ίαν Νιούμαν αποφάσισε να φορέσει τη ημέρα του γάμου το ίδιο νυφικό με την γυναίκα του.

Όπως βλέπετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα φόρεσαν το ίδιο στράπλες νυφικό, ενώ όπως αποκάλυψαν πήγαν μαζί να επιλέξουν τα νυφικά τους.

«Τα τελευταία 2 χρόνια ο Ίαν ντύνεται σχεδόν αποκλειστικά με γυναικεία ρούχα. Βασικά, θα μου φαινόταν περίεργο να τον δω με παντελόνι και πουκάμισο. Θα έμοιαζε σαν να μην ήταν αυτός» ανέφερε η Έμμα Σπερ Νιούμαν.

«Ωστόσο, έχουμε εντελώς διαφορετικά στυλ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσαμε να φορέσουμε το ίδιο νυφικό» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 2 χρόνια και ο Ίαν αποκάλυψε στην Έμμα ότι ντύνεται με γυναικεία ρούχα στο δεύτερο ραντεβού. «Θέλαμε να είμαστε πολύ χαλαρά οπότε σχεδίαζα να φορέσω ένα φόρεμα που είχα ήδη αλλά ο φίλος μου προσπαθούσε να με πείσει να πάω για ψώνια και όταν είπα όχι ο Ίαν παραδέχτηκε ότι ήθελε ένα κανονικό νυφικό» αποκάλυψε η γυναίκα.

Οι καλεσμένοι στο γάμο, αν και έμειναν άναυδοι από την είσοδο του γαμπρού με το νυφικό, «το βρήκαν πολύ αστείο» και απόλαυσαν ιδιαίτερα τη μέρα του γάμου.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X