ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκατομμυριούχος μήνυσε την πρώην του για καυτές φωτογραφίες στο διαδίκτυο

«Έχει εμμονή με εμένα και με κυνηγά»

Ο ερωτικός δεσμός ανάμεσα στον 59χρονο μεγιστάνα και σε ένα νεαρό μοντέλο του Instagram όχι μόνο είχε άδοξο τέλος μετά από πέντε μόλις μήνες, αλλά φαίνεται ότι θα καταλήξει τελικά και... στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο εκατομμυριούχος Στίβεν Κλούμπεκ που δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα, και ειδικότερα στον χώρο της χρονομεριστικής μίσθωσης ακινήτων, κατέθεσε δύο ξεχωριστές μηνύσεις εις βάρος της 26χρονης Στέφανι Γκουρζάνσκι, της εντυπωσιακής καλλονής με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση.

Ο Κλούμπεκ, ιδρυτής της εταιρείας Diamond Resorts η οποία πουλήθηκε το 2016 για 2,2 δισ. δολάρια, κατηγορεί την σέξι πρώην του ότι τον εξαπάτησε αποσπώντας του πάνω από 1 εκατ. δολάρια σε δώρα και ταξίδια, και ότι χρησιμοποίησε εν αγνοία του την υπερπολυτελή του έπαυλη, το ιδιωτικό του τζετ, και ακόμα και τη σουίτα του στο MGM Grand στο Λας Βέγκας ως φόντο για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram.

 
 
 

 

Από τη δική της μεριά, η Γκουρζάνσκι υποστηρίζει ότι ο πάμπλουτος πρώην εραστής της έχει εμμονή μαζί της, και της έχει κάνει τη ζωή πατίνι από τότε που χώρισαν τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντάς την να φοβάται ακόμα και για τη ζωή της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Άρθουρ Μπάρενς, τα πράγματα μεταξύ τους έφτασαν σε τόσο άσχημο σημείο μετά τον χωρισμό, που τον Γενάρη, όταν ο πολυεκατομμυριούχος την οδήγησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο, η καλλονή ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του.

«Ήθελε να την ελέγχει απόλυτα... Το να τηλεφωνείς σε ένα κορίτσι 15 φορές τη μέρα, να της στέλνεις εκφοβιστικά μηνύματα, να προσπαθείς να φοβίσεις τη μητέρα της, τους φίλους της, αυτό ειναι ψυχολογική κακοποίηση», σημειωνει ο Μπάρενς στην Post. Η τελευταία νομική «βολή» του Κλούμπεκ στην πρώην του είναι μια μήνυση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, με επίκεντρο εννέα τολμηρές φωτογραφίες που η Γκουρζάνσκι πόσταρε στο Twitter και στη σελίδα της στο OnlyFans, οπου «φαν» της καλλονής αποκτούν πρόσβαση έναντι συνδρομής σε αποκαλυπτικό υλικό, όπως ημίγυμνες και σέξι φωτογραφίες της.

 
 
 

 

Ο Κλούμπεκ υποστηρίζει ότι είναι ο «μοναδικός και αποκλειστικός» ιδιοκτήτης των φωτογραφιών που δείχνουν την 26χρονη να ποζάρει με μικροσκοπικά μπικίνι και ένα αποκαλυπτικό ροζ φόρεμα, και ότι η πρώην του τις δημοσίευσε χωρίς την άδειά του. Σύμφωνα με τα έγγραφα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Λος Άντζελες, ο εκατομμυριούχος προχώρησε σε καταχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων για τις φωτογραφίες στις 3 και 4 Μαρτίου, αρκετούς μήνες μετά τη δημοσίευσή τους από την κοπέλα.

Σε ξεχωριστή μήνυμα που είχε καταθέσει την περασμένη εβδομάδα το Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Κλούμπεκ κατηγορεί την πρώην του ότι τον παραπλάνησε, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι ήταν «κανονικό μοντέλο» μόδας, ώστε να δεχτεί να της παραχωρήσει το σπίτι του και άλλα περιουσιακά του στοιχεία για να χρησιμοποιηθούν ως φόντο σε φωτογραφίσεις πρόστυχου χαρακτήρα.

«Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτών των περιουσιακών στοιχείων και η ευρεία διανομή των φωτογραφιών όπου αυτά περιλαμβάνονται στο Ίντερνετ, θέτει σε κίνδυνο την υπόληψη που έχει χτίσει κατά τη διάρκεια της ζωής του ο Κλούμπεκ ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και υποστηρικτής πολιτικών που, όπως και ο ίδιος, καταδικάζουν το κάθε τι που συνδέεται με την πορνογραφία» αναφέρει το νομικό έγγραφο που κατατέθηκε στις 8 Μαρτίου, και αποτελεί τροποποιημένη εκδοχή της μήνυσης που υποβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο.

 
 
 

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μήνυση του Κλούμπεκ, η 26χρονη ήταν τόσο... ξεδιάντροπη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, που είχε ποζάρει κάποτε τόπλες φορώντας ένα εβραϊκό σκουφάκι κιπά από το «μπαρ μίτσβα» του γιου του, ενώ κυκλοφορούσε περιστασιακά γυμνή στο σπίτι του όπου βρισόταν και η έφηβη κόρη του. Ο δικηγόρος του νεαρού μοντέλου απαντά στις συγκεκριμένες αιτιάσεις ότι η φωτογραφία με το κιπά ήταν ιδέα του ίδιου του Κλούμπεκ.

Η μήνυση σε πολιτειακό επίπεδο που κατέθεσε ο Κλούμπεκ κατηγορεί την Γκουρζάνσκι για απάτη και καταπάτηση ιδιοκτησίας, ζητώντας να σταματήσει να επωφελείται οικονομικά από φωτογραφίες που περιλαμβάνουν τα περιουσιακά του στοιχεία. Η Κλούμπεκ ζητά επίσης να αποζημιωθεί για τα δώρα και τις «εμπειρίες» χλιδής που χάρισε στην πρώην του το διάστημα της σχέσης τους, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 1,3 εκατ. δολάρια. Στα δώρα αυτά περιλαμβάνονται 100 μπικίνι και σετ εσωρούχων που η καλλονή χρησιμοποιούσε στις τολμηρές αναρτήσεις της στο OnlyFans, σύμφωνα πάντα με τα νομικά έγγραφα.

Η 26χρονη κοπέλα πάντως περιγράφει μέσω του δικηγόρου της μια πολύ διαφορετική εικόνα της σύντομης σχέσης της με τον Κλούμπεκ, κάνοντας λόγο για έναν εκδικητικό πρώην που έχει βαλθεί να την καταστάψει. Από την εποχή που γνωρίστηκαν στα τέλη του περασμένου Ιουλίου μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, όταν η Γκρουζάνσκι επέλεξε να περάσει την πρωτοχρονιά με τους φίλους της αντί για εκείνον, το ζευγάρι περνούσε σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Σταδικά μέσα στη σχέση τους, ο Κλούμπεκ άρχισε να θυμώνει για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ και να την παρενοχλεί. Όταν εκείνη αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε τα Χριστούγεννα και τον χώρισε, ο 59χρονος ξεκίνησε μια ανελέητη εκστρατεία παρεχνόχλησης εις βάρος της, φτάνοντας μάλιστα να δημοσιεύσει online την μυστική της διεύθυνση και γυμνές της φωτογραφίες.

 
 
 

 

Επίσης ξεκίνησε να την «σφυροκοπά» με τηλεφωνήματα και μηνύματα, ενώ της έστειλε και ένα email απειλώντας να την «πνίξει με νομικά έξοδα». Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας, ο εκτομμυριούχος γνώριζε πολύ καλά τι επάγγελμα έκανε η 26χρονη, και οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί εξαπάτησης ή παραπλάνησης είναι ψευδής. «Είναι ένας άρρωστος τύπος που χρειάζεται βοήθεια» λέει χαρακτηριστικά για τον μεγιστάνα, που γνώρισε και ερωτεύτηκε την πελάτισσά του μετά από το τέλος του πολυετούς γάμου του. «Νομίζω ότι ήταν το πρώτο όμορφο κορίτσι με το οποίο πήγε και έκανε σχέση ως ελεύθερος άνδρας, και απλά δεν μπορεί να το ξεπεράσει με τίποτα», συμπληρώνει.

Ο δικηγόρος του μεγιστάνα από τη μεριά του απαντά στην Post ότι ο δικηγόρος της 26χρονης ψεύδεται ασύστολα, όπως και η πελάτισσά του, και ότι ο εντολέας του είχε το προνόμιο στη ζωή του να περιστοιχίζεται συνεχώς από όμορφες γυναίκες.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Vira  |  Sexy

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X